Езиков център Words Бургас

Мнения за Езиков център WORDS

Тази част от сайта ни, е пригодена за НАЙ-ВАЖНОТО – ТВОЕТО МНЕНИЕ за нас!

Ние – екипът на Езиков център WORDSБургас, благодарим сърдечно на всички, които ни дадоха обратна връзка, загърбиха суетата си и не останаха анонимни! Положителното ви мнение е наша ПЪРВА и преследвана цел, а отрицателното и добре аргументирано такова – безценна възможност, за да подредим нещата в ред – точно както обичаме. ;-)

" Искам адски много да Ви благодаря за перфектното обучение, което получих по норвежки при Вас...

Също така искам да благодаря и на Нина, Светла и Надя, че бяха винаги усмихнати и супер мили с мен и ме караха да се чувстам наистина специален

За тези, които се чудят къде да започнат чуждоезиково обучение, искам да кажа да не се чудят повече, а да идват в WORDS, защото това е най-добрата школа в Бургас! "

Неделчо Русев
курсист на WORDS - норвежки език

Езиков център WORDS надмина всичките ми очаквания. Преподавателите са истински професионалисти, а подготовката ми премина отлично. Не си губете времето с друг езиков център в Бургас.

WORDS представят стандартите в обучението, на съвсем ново ниво. Всичко, от страхотната атмосфера и интериор, до всеотдайните преподаватели, тe приветства и подтиква към по-продуктивно обучение. Бих препоръчал WORDS и курсовете им за IELTS на всеки, който иска да постигне желаните от него резултати. Аз успях!

Приет съм в Sheffield Hallam University, специалност Aeronautical engineering (Авиационно инженерство).

Тенчо Ганев
курсист на Езиков център WORDS Бургас - подготовка за IELTS

В езиков център WORDS попаднах след прочетен анонс в интернет, за започващ курс по езика, в който съм влюбена от години, но все не ми е оставало време и възможност да започна да изучавам.

В този уютен оазис, сред забързаното ежедневие, тези невероятни хора те посрещат като дългоочакван приятел, с цялата подкрепа, с целия ентусиазъм и заразяващ оптимизъм. и те приемат в семейството си безусловно.

Усмихнати, млади, красиви и безкрайно търпеливи преподаватели ти подават ръка, за да тръгнете на едно пътешествие, което обогатява на много нива. Часовете прекарани в центъра зареждат емоционално. От там излизаш по-здрав, по-щастлив и по-добър човек, а неусетно и по-знаещ. Благодаря ви, приятели!

Верджиния Янева
курсист на WORDS - английски език

В езиков център WORDS попаднах съвсем случайно. Посрещнаха ме с усмивка и всяка една минута, прекарана там, беше изпълнена само с усмивки. WORDS e място, където са се събрали, незнайно как, изключително големи професионалисти и същевременно, супер позитивни хора.

С всеки изминал урок, мотивацията ми да уча ставаше все по голяма, чувствах се прекрасно там, уроците ми по английски език, се превърнаха в най-голямото удоволствие за мен. Едно голямо БЛАГОДАРЯ! Липсвате ми!

Стоян Добрев
курсист на Езиков център WORDS Бургас - английски език

Всеки от нас е мечтал да се телепортира поне за малко някъде, където никога не е стъпвал, или пък на място, което вече се е превърнало в любимо.

Ясно е, че теориите за подобно пътуване все още са присъщи само за научно-фантастичната сфера, но опитите в тази посока на бургаския езиков център WORDS вече дават реални резултати, особено в чуждоезиковото обучение.

Пълния текст на статията, дочетете тук!

Вестник "Фактор"
най-големият безплатен вестник в Бургас

В WORDS намерихме нещо много важно - съмишленици в предоставянето на добра услуга. Курсовете бяха съобразни изцяло със заетостта на служителите ни, а преподавателят беше професионалист в областта си. 

Харесвам професионалния им подход и ги препоръчвам като добър езиков център в Бургас.

Драгомир Христов - собственик на Мебелни магазини "ХЕЛИОС" 

Пълния текст на референцията, прочетете тук!

Мебелни магазини "ХЕЛИОС"
корпоративен клиент на Езиков център WORDS Бургас - турски език

Впечатленията ми от езиков център WORDS са свързани с много емоции, топли чувства на уважение, доброта, честност и  отлична работа с един прекрасен екип от професионалисти.

Както е казал американският писател Марк Твен: "Ние научаваме за хората по сърцето, а не по очите или интелекта". Тук сърцата са много, но всяко едно от тях дарява топлина и приятелство. Удоволствие е да бъдеш в обкръжението на езиков център WORDS.

Лора Несторова
курсист на Езиков център WORDS Бургас - английски език

Езиков център WORDS е едно прекрасно място, където човек се чувства сред приятели. Атмосферата е страхотна, екипът е усмихнат и часовете минават неусетно. Препоръчвам WORDS горещо на всеки, който се чуди къде да учи чужди езици.

Благодаря Ви много!

Антония Кафеджиева
курсист на WORDS – италиански и руски език

В езиков център WORDS, посещавах опреснителен курс по немски език. Срещнах страхотни професионалисти и намерих добри приятели в тяхно лице. Благодаря им за помощта, знанията и подкрепата! Нека продължават все така!

Бранимира Кирилова
курсист на WORDS – немски език

Езиков център WORDS залага на визия, подчинена към детайлите в обстановката и преследва най-голямата си цел  - да избяга от клишето... Освен голямо разнообразие от езикови курсове, с обща или специализирана насоченост, WORDS предлага професионална подготовка  за всички сертификатни изпити на Cabridge...

Ако предпочитате цялото внимание на преподавателя, опитайте луксозната зала за индивидуални уроци... Не по-малко важен детайл за езиков център WORDS, е и времето за почивка на всеки курсист. За комфорта в тези минути, центърът се грижи с безплатно кафе, чай и богат асортимент от безалкохолни, тонизиращи напитки напитки в специалната зала за кафе пауза.

* Пълният материал е публикуван на 30.08.2010 г., в регионалната притурка "Твоят Ден", на вестниците "Труд" и "24 Часа"

Прочетете пълната статия, тук!

"Твоят ден"
регионално издание за град Бургас, на вестниците "Труд" и "24 Часа"