Езиков център Words Бургас

Мнения за Езиков център WORDS

Тази част от сайта ни, е пригодена за НАЙ-ВАЖНОТО – ТВОЕТО МНЕНИЕ за нас!

Ние – екипът на Езиков център WORDSБургас, благодарим сърдечно на всички, които ни дадоха обратна връзка, загърбиха суетата си и не останаха анонимни! Положителното ви мнение е наша ПЪРВА и преследвана цел, а отрицателното и добре аргументирано такова – безценна възможност, за да подредим нещата в ред – точно както обичаме. ;-)

В езиков център WORDS попаднах след прочетен анонс в интернет, за започващ курс по езика, в който съм влюбена от години, но все не ми е оставало време и възможност да започна да изучавам.

В този уютен оазис, сред забързаното ежедневие, тези невероятни хора те посрещат като дългоочакван приятел, с цялата подкрепа, с целия ентусиазъм и заразяващ оптимизъм. и те приемат в семейството си безусловно.

Усмихнати, млади, красиви и безкрайно търпеливи преподаватели ти подават ръка, за да тръгнете на едно пътешествие, което обогатява на много нива. Часовете прекарани в центъра зареждат емоционално. От там излизаш по-здрав, по-щастлив и по-добър човек, а неусетно и по-знаещ. Благодаря ви, приятели!

Верджиния Янева
курсист на WORDS - английски език

В езиков център WORDS попаднах съвсем случайно. Посрещнаха ме с усмивка и всяка една минута, прекарана там, беше изпълнена само с усмивки. WORDS e място, където са се събрали, незнайно как, изключително големи професионалисти и същевременно, супер позитивни хора.

С всеки изминал урок, мотивацията ми да уча ставаше все по голяма, чувствах се прекрасно там, уроците ми по английски език, се превърнаха в най-голямото удоволствие за мен. Едно голямо БЛАГОДАРЯ! Липсвате ми!

Стоян Добрев
курсист на Езиков център WORDS Бургас - английски език

Всеки от нас е мечтал да се телепортира поне за малко някъде, където никога не е стъпвал, или пък на място, което вече се е превърнало в любимо.

Ясно е, че теориите за подобно пътуване все още са присъщи само за научно-фантастичната сфера, но опитите в тази посока на бургаския езиков център WORDS вече дават реални резултати, особено в чуждоезиковото обучение.

Пълния текст на статията, дочетете тук!

Вестник "Фактор"
най-големият безплатен вестник в Бургас

В WORDS намерихме нещо много важно - съмишленици в предоставянето на добра услуга. Курсовете бяха съобразни изцяло със заетостта на служителите ни, а преподавателят беше професионалист в областта си. 

Харесвам професионалния им подход и ги препоръчвам като добър езиков център в Бургас.

Драгомир Христов - собственик на Мебелни магазини "ХЕЛИОС" 

Пълния текст на референцията, прочетете тук!

Мебелни магазини "ХЕЛИОС"
корпоративен клиент на Езиков център WORDS Бургас - турски език

Впечатленията ми от езиков център WORDS са свързани с много емоции, топли чувства на уважение, доброта, честност и  отлична работа с един прекрасен екип от професионалисти.

Както е казал американският писател Марк Твен: "Ние научаваме за хората по сърцето, а не по очите или интелекта". Тук сърцата са много, но всяко едно от тях дарява топлина и приятелство. Удоволствие е да бъдеш в обкръжението на езиков център WORDS.

Лора Несторова
курсист на Езиков център WORDS Бургас - английски език

Езиков център WORDS е едно прекрасно място, където човек се чувства сред приятели. Атмосферата е страхотна, екипът е усмихнат и часовете минават неусетно. Препоръчвам WORDS горещо на всеки, който се чуди къде да учи чужди езици.

Благодаря Ви много!

Антония Кафеджиева
курсист на WORDS – италиански и руски език

В езиков център WORDS, посещавах опреснителен курс по немски език. Срещнах страхотни професионалисти и намерих добри приятели в тяхно лице. Благодаря им за помощта, знанията и подкрепата! Нека продължават все така!

Бранимира Кирилова
курсист на WORDS – немски език

Езиков център WORDS залага на визия, подчинена към детайлите в обстановката и преследва най-голямата си цел  - да избяга от клишето... Освен голямо разнообразие от езикови курсове, с обща или специализирана насоченост, WORDS предлага професионална подготовка  за всички сертификатни изпити на Cabridge...

Ако предпочитате цялото внимание на преподавателя, опитайте луксозната зала за индивидуални уроци... Не по-малко важен детайл за езиков център WORDS, е и времето за почивка на всеки курсист. За комфорта в тези минути, центърът се грижи с безплатно кафе, чай и богат асортимент от безалкохолни, тонизиращи напитки напитки в специалната зала за кафе пауза.

* Пълният материал е публикуван на 30.08.2010 г., в регионалната притурка "Твоят Ден", на вестниците "Труд" и "24 Часа"

Прочетете пълната статия, тук!

"Твоят ден"
регионално издание за град Бургас, на вестниците "Труд" и "24 Часа"

Когато хората чуят понятието 'езиков център', си представят скучни чичковци и лелки, в мрачни, или еднообразни стаи, които преподават езици... НЕ ВИНАГИ ОБАЧЕ Е ТАКА! 

При първата ни среща с хората от езиков център WORDS, ни направи впечатление, че те държат много на имиджа и атмосферата на работното си място. Още по-важно - искат да предразположат бъдещите си курсисти към една по-добра и по-разчупена обстановка, в която да развият знанията им по чужди езици.

Ужасно харесваме млади хора с различно мислене и различен подход към нещата! С приятелска нагласа, WORDS ни предразположиха към съвместната ни работа, която премина неусетно. Радваме се, че успяхме да оставим частица от себе си по стените на езиковия им център.

Autline
дизайнерски проект на графити артистите Esteo и Dilom @ Аutline.org

Трябва да призная, че вианги съм бил скептично настроен към езиковите центрове, заради впечатлението за строгост и дисциплина, което някои оставят. От това следва, че са скучни и отегчителни, и биха убили желанието ми за учене. Когато, обаче дойдох в WORDS, бях приятно изненадан от близката и приятелска обстановка в центъра.

Щом започнаха занятията, се убедих, че съм на правилното място. Уроците протичаха с лекота и липсваше напрежението от училище и другите досадни занимания. Сега препоръчвам WORDS на всеки един, който се замисля да учи езици, тъй като това е центърът, в който се учиш, забавлявайки се!

Християн Загорчев
курсист на WORDS - подготовка за FCE