Езиков център Words Бургас

Мнения за Езиков център WORDS

Тази част от сайта ни, е пригодена за НАЙ-ВАЖНОТО – ТВОЕТО МНЕНИЕ за нас!

Ние – екипът на Езиков център WORDSБургас, благодарим сърдечно на всички, които ни дадоха обратна връзка, загърбиха суетата си и не останаха анонимни! Положителното ви мнение е наша ПЪРВА и преследвана цел, а отрицателното и добре аргументирано такова – безценна възможност, за да подредим нещата в ред – точно както обичаме. ;-)

Езиков център WORDS е място с невероятна атмосфера! Хората там са изключителни професионалисти и обучението в езиковия център, е винаги интересно и забавно.

Георги Димов
курсист на WORDS - подготовка за CAE

Езиковите центровe са много на брой, но това не ги прави различни един от друг. Това биха казали повечето хора, но аз смело мога да кажа, че попаднах на точното и различно място, където успях да прекарам много ползотворни и изпълнени с приятни емоции, месеци.

Освен, че получих необходимите знания за изпита на Cambridge - FCE, намерих и нови приятели. Вече познавам лично повечето преподаватели, специално по английски език, и мога да кажа само хубави думи за тях. Радвам се, че избрах точно WORDS и го препоръчвам на всеки, който иска да научи чужд език в приятна обстановка, с точни и готини преподаватели.

Гарантирам, че езиков център WORDS ще донесе на всеки много повече от това, за което е отишъл.

Кристияна Димитрова
курсист на WORDS - подготовка за FCE

Училище – НЕ! Това не е училище, какво остава за езиков център!? WORDS е семейство! Малките деца несъзнателно научават езика в къщи. Така с лекота се учи език и в WORDS.

Преподавателите са като роднини – когато имаш нужда от помощ или имаш въпроси, те винаги са насреща! А атмосферата… човек може да се обърка с времето, кой е истинският му дом. Уютът се усеща още с влизането! Не, това не е школа! Това е нещо повече! WORDS те приемат в своето семейство и ти буквално израстваш пред очите им!

Марк Твен казва: „Никога не позволявам на училището да пречи на образованието ми.”! WORDS е твоят партньор и приятел в образованието, защото не е училище, а твоето второ семейство!

Рафи Бохосян
курсист на WORDS и ШАМПИОН В X-Factor - подготовка за FCE

Според мен, всеки може да научи чужд език сред приятната атмосфера на езиков център WORDS.

Ходя там с огромно желание всяка седмица, не само за да обогатявам знанията си, а и да се забавлявам. Срещнах нови приятели, а с част от старите, вече си говоря с лекота и на английски, за да упражнявам наученото.

Полина Атанасова
курсист на Езиков център WORDS Бургас - английски език

WORDS е направен с мисъл, внимание към всеки детайл и по начин, който да те кара да се чувстваш удобно и приятно и вместо да се мусиш „ох, пак съм на урок“, да нямаш търпение, когато свърши единия, да отидеш на следващия. - това (разпиляно) парченце текст, е само късче от доброто ми впечатление за езиков център WORDS.

Пълния текст, четете в блога ми!

Мария Василева
приятел на Езиков център WORDS и блогър @ apieceofme.wordpress.com

В езиковия център WORDS, в Бургас ще те научат на английски, немски, италиански, испански, турски, френски, румънски, гръцки, хинди… Ще те подготвят за изпитите на IELTS, Cambridge

А ти ще си седиш в някой от кожените им дивани, ще се въртиш на някой от столовете в залите за групово обучение, ще се забавляваш пред бялата дъска с маркер в ръка и ще разширяваш кръгозор и списък с приятели. - Мнението ми е част от публикация, написана специално за WORDS, в личния ми блог. 

Прочети пълния текст, в моя блог!

Иван Ралчев
приятел на Езиков център WORDS и блогър @ raltchev.info

За мен, езиков център WORDS е уникален, защото:

1. Обстановката е възхитителна. Всеки път, когато вляза в центъра и видя всички надписи по стените, се чувствам като че ли съм получил частичка от различните части на света.
2. Учителите са невероятни. След известно време започваш да ги харесваш като свои приятели (нищо общо с учителите в училищата).
3. Ако започнеш курсове в езиков център WORDS, ти гарантирам незабравимо преживяване и придобиване на нова сила - езикът, който изучаваш. А тази нова сила, може да се използва както за работа, така и за удоволствия, навсякъде по света!

Александър Димитров
курсист на Езиков цнетър WORDS Бургас - подготовка за FCE

С всеки изминал урок, приемах Езиков център WORDS повече като мой втори дом, отколкото като училище. Там срещнах хора, които вече мога да нарека мои приятели.

Тази приятелска обстановка ме предразполага и мотивира да науча повече, и повече. Съветвам всеки, който желае да научи определен език, да не се колебае, а да отиде в WORDS.

Александър Алексиев
курсист на Езиков център WORDS Бургас - подготовка за FCE

Изучаването на чужд език е удоволствие, когато е в WORDS - обучение в неформална и приятелска среда. Пожелавам много успехи на тези млади хора, които са го създали и да не спират да вървят напред!

Добрина Тотева
курсист на Езиков център WORDS Бургас - гръцки език

Знанието е сила и богатство. Ако сте неописуемо амбициозен и искате да постигнете целите си, тогава езиков център WORDS е Вашето място.

Била съм възпитаник на абсолютно всеки езиков център в Бургас, но единствено   те успяха да задоволят моите критични и завишени изисквания. Лично за мен, WORDS е уникално място, с прекрасна атмосфера и всички служители са много позитивни и лъчезарни. 

Приемам този езиков център, не като училище, а по-скоро, като едно голямо и отговорно семейство. Нямам нито една забележка към учебния процес, очарована съм от професионализма на преподавателите там. Благодарна съм, че имах късмета да бъда част от семейството на WORDS. Смело мога да заявя, че ги обичам и се радвам, че бяха част от живота ми.

Симона Ангелова
курсист на WORDS – подготовка за IELTS