//
Езиков център Words Бургас

Мнения за Езиков център WORDS

Тази част от сайта ни, е пригодена за НАЙ-ВАЖНОТО – ТВОЕТО МНЕНИЕ за нас!

Ние – екипът на Езиков център WORDSБургас, благодарим сърдечно на всички, които ни дадоха обратна връзка, загърбиха суетата си и не останаха анонимни! Положителното ви мнение е наша ПЪРВА и преследвана цел, а отрицателното и добре аргументирано такова – безценна възможност, за да подредим нещата в ред – точно както обичаме. ;-)

Изучаването на чужд език е удоволствие, когато е в WORDS - обучение в неформална и приятелска среда. Пожелавам много успехи на тези млади хора, които са го създали и да не спират да вървят напред!

Добрина Тотева
курсист на Езиков център WORDS Бургас - гръцки език

Знанието е сила и богатство. Ако сте неописуемо амбициозен и искате да постигнете целите си, тогава езиков център WORDS е Вашето място.

Била съм възпитаник на абсолютно всеки езиков център в Бургас, но единствено   те успяха да задоволят моите критични и завишени изисквания. Лично за мен, WORDS е уникално място, с прекрасна атмосфера и всички служители са много позитивни и лъчезарни. 

Приемам този езиков център, не като училище, а по-скоро, като едно голямо и отговорно семейство. Нямам нито една забележка към учебния процес, очарована съм от професионализма на преподавателите там. Благодарна съм, че имах късмета да бъда част от семейството на WORDS. Смело мога да заявя, че ги обичам и се радвам, че бяха част от живота ми.

Симона Ангелова
курсист на WORDS – подготовка за IELTS

Препоръчвам езиков център WORDS на всеки, който е решил да учи чужди езици! A причините, поради които избрах този център, бих изброила така:

- необичайната луксозна обстановка – всяка вечер бяхме на различни места по света, с чувството, което създават учебните зали като Лондон, Рим, Париж;
- добре използван групов метод за обучение в малки групи; 
- добрите учители по английски език, като Светла и Елена, с които станахме приятели.

Благодаря Ви!

Ирина Иванова
курсист на WORDS - английски език

Имах необходимостта от езиков курс по френски език и предварително направих справка какво предлагат другите такива школи. Хареса ми, че езиков център WORDS се намира в суперцентъра на града. Изненадата ми беше още по-голяма, когато посетих мястото на провеждане.

Създадена е една приятна обстановка, където ежеседмично имах ползотворни часове. Завърших индивидуален курс под ръководството на изключително ерудиран преподавател, който владееше няколко чужди езика, а занятията ми се превърнаха в едно положително изживяване.

Запознах се с част от екипа на центъра – позитивни и отговорни млади хора. Радвам се, че в града ни съществува такъв център. Огромно благодаря!

Видка Делчева
курсист на WORDS - френски език