Езиков център Words Бургас

Сякаш на кино, 2015-та отмина! Да заповяда новата година!

Сякаш на кино, 2015-та отмина! Да заповяда новата година!

Здравейте приятели на WORDS.bg,

Това не е поредната касова премиера на филм за космически приключения! Това даже не е филм…

Това е традиционната ни блог публикация, която в края на всяка година събира малко мисли, спомени и пожелания от нас - Езиков център WORDS, Бургас.

Преди да напишем каквото и да е, дълго мислихме над въпроса - “Каква беше годината за нас?” Добра или лоша, с повече спадове или с повече покорени върхове? Всъщност, няма значение… Независимо, че връщайки лентата назад, откриваме и от едното и от другото, най-важното е само едно -  тук сме, има ни... а и вас също! Следователно, можем единствено да сме щастливи, без да залитаме към крайни тези и оценки.

И все пак, изминалата година беше доста динамична. Мина бързо, като кино лента! Случиха ни се много неща - както хубави, така и не толкова… Разделихме се с любими хора, но само защото животът е пъстър и интересен, успяхме да срещнем и нови, с които да продължим към вярната посока.

Изключително щастие е, че работата ни обединява със стойностни хора и отдадени колеги, с които всеки ден превръщаме Езиков център WORDS в най-предпочитаното училище за езиково обучение в Бургас. Разбира се, сред точно тези хора, се нареждат новите ни курсисти и приятели, с които наистина изпълваме със смисъл съществуването си от 5 години на пазара за езикови курсове.

Като се замислим, 5 (ПЕТ) е чудесно число, което ни донесе най-хубавите емоции и щастие през годината!

Спомняме си, че в самото начало на 2015-та, изминахме над ПЕТстотин километра, за да оберем наградите на Британски съвет България. Това беше изключително силен старт на годината и уникално признание на национално ниво! Като партньор на институцията в партньорските програми Addvantage и IELTS, Езиков център WORDS получи три от празничните статуетки за партньорство, включително и тази за дебют на годината.

През ПЕТия месец от годината - МАЙ, се роди поредното бебе в екипа ни! Сега ще си кажете, че всяка година се хвалим с бебе и има нещо нагласено тук, но нека просто кажем, че сме изключителни щастливци. Кой знае, догодина е силно вероятно да се похвалим и с още едно малко човече!? Да видим!

ПЕТима бяха печелившите с езиковата ни лятна кампания “Супер лято!”. Напълно закономерно и очаквано от екипа ни - и тази година не изневерихме на себе си. Направихме най-мащабната и успешна езикова лятна кампания в Бургас, с която заявихме повече от категорично, че ЛЯТОТО Е СУПЕР! Особено за въпросните ПЕТима, които учиха чужд език безплатно през целия сезон.Имаме поне ПЕТ изцяло нови попълнения в екипа ни, с които се надяваме, че ще ви предоставим още по-добро обслужване и ще затвърдим безкомпромисното качество на курсовете, които предлагаме. А всеки друг, който иска да се присъедини към нас и иска да е част от страхотния ни екип, винаги може да ни пише на jobs@words.bg. Очакваме CV и кратка мотивация “Защо можем да си бъдем полезни?”.Няма как да подминем и постиженията на ФК WORDS - отборът, който за 5 години напълни офиса ни с купи, грамоти и награди с непрестанните си изяви и хъс за победа. Както всяка година, и през 2015-та, отборът ни се включи в благотворителна кауза с участието си на турнир, подпомагащ образованието на децата с увреждания в Бургас.Тази година отново бяхме част от “Езикова борса Бургас”, за да се покажем пред всички, които се интересуват от езиково обучение и уроци в Бургас, да ги запознаем с възможностите за сертификатна подготовка, както и видовете международни сертификати. Ако се питате, дали бихме намесили числото 5 и този път, отговорът е “ДА!”... Все пак, щандът ни беше поне ПЕТ пъти по-посещаван и поне ПЕТ пъти по-голям и атрактивен от миналата година! Ето какво написаха за нас, от информационен сайт Poligraff.net!За нас, 2015-та остава в историята и като годината, в която окончателно събудихме конкуренцията. Ако до този момент сме имали някакви съмнения, че нивото в Бургас няма да помръдне значително, след това, което започнахме преди 5 години, то днес всички вървят по стъпките ни.Това е както чудесно признание за нас, така и уникална възможност за всички желаещи най-после да получат адекватно езиково обучение и отношение в Бургас. Ако все пак имитацията не е сполучлива, винаги можете да разчитате на нас!

Ще се срещнем отново през новата 2016-та, за която можем единствено да си пожелаем здраве за нас, нашите близки, приятели и курсисти! Приемете пожеланията ни за светли празници, изпълнени с любими хора, най-желаните подаръци и красиви емоции!

Бъдете здрави и се забавлявайте добре, за да бъдем отново заедно в света на чуждите езици и през 2016-та година!