Езиков център Words Бургас

Сертификатната подготовка на WORDS.bg заслужи 3 награди от Британски съвет

Сертификатната подготовка на WORDS.bg заслужи 3 награди от Британски съвет

На 30.01.2015 в Резиденцията на британския посланик в София, се състоя официалната церемония по повод връчването на годишните награди на Британски съвет, България по партньорските програми Addvantage и IELTS.

Целта и на двете програми е да се партнира на най-добрите езикови центрове и училища от цяла България в развиването уменията по английски език на курсистите, съобразно стандартите на международно признатите езикови квалификации на Cambridge English.

Домакин на събитието бе директорът на Британски съвет, България – г-жа Любов Костова, а сред официалните гости бе и зам.-министърът на образованието г-жа Ваня Кастрева, която лично награди някои от участниците в програмите.

За Езиков център WORDS е гордост и привилегия, че за втора поредна година имаме своето заслужено място на това събитие, като тази година значително подобрихме постиженията си от 2014-та, когато получихме и първата си статуетка по партньорската програма Addvantage.

За тази година, благодарение усилията на целия ни екип, наградите ни вече са три! Освен признанието за голям брой регистрирани кандидати за изпитите на Cambridge - FCE, CAE и BEC за 2014-та, грабнахме и статуетките за дебют по програма IELTS, както и самата награда по програмата, която се присъжда отново на основание големия брой кандидати, които успешно подготвяхме и регистрирахме за периода 01.01.2014 - 31.12.2014, както и отличните им резултати.

Награди от Британски съвет България по партньорските програми Addvantage и IELTS

Разгледайте пълната галерия със снимки от събитието, тук

Част от предимствата на това да бъдем партньори с Британски съвет, България, във връзка с тези три отличия, са участията на нашите преподаватели в семинари, посветени на подготовката за изпитите на Cambridge English и IELTS, осигуряването на качествени учебни материали и пробни тестове за нашите курсисти, както и семинари за самите ученици, които дават полезни съвети за изпитната им подготовка.

На събитието присъстваха представители на най-добрите езикови центрове и образователни институции от цяла България, като това е поредният повод за обмяна на опит, идеи и вдъхновение между всички нас, които работим ежедневно за постигането на все по-високи нива на подготовка на курсистите, независимо за кои изпити се подготвят те.

Напомняме, че в Езиков център WORDS, Бургас, освен за  подготовката, можем да Ви съдействаме и напълно безплатно при регистрацията на кандидатите за съответните изпити.

При възникнали въпроси, можете да ни откриете на познатите контакти, както и чрез профилите ни в най-големите социални мрежи - Facebook, Google+ и Twitter