Езиков център Words Бургас

Езиков център WORDS щурмува конкурса БГ Сайт 2014 и имаме нужда от Вас!

Езиков център WORDS щурмува конкурса БГ Сайт 2014 и имаме нужда от Вас!

Скъпи приятели на WORDS.bg, само преди по-малко от година Ви представихме напълно обновения си сайт и само защото ни показахте, че той е още по-посещаван, още по-харесван и полезен за Вас, днес сме се впуснали в поредното ново приключение. То се нарича БГ Сайт и всяка година отличава най-добрите български уебсайтове, като тази година, това ще се случи за 15-ти пореден път.

Сайтът на Езиков център WORDS участва в категория №11 - "Образование и наука", където се борим със солидна конкуренция. Солидна до степен n-та, но нали затова са конкурсите - да си сверим часовниците, да получим критиката на журито и евентуално, ако заслужим, да отнесем по някоя награда!

Както е известно, обаче, за всяко прикючение, в което се впускаме през скромните ни близо 5 години на пазара за езиково обучение в Бургас, винаги замесваме и Вас - нашите курсисти, преподаватели, поддръжници, или за кратко - приятели.

И този път имаме особена нужда от Вас! Най-престижният конкурс за уеб вече стартира етапа за гласуване на публиката! Това е Вашият шанс да ни подкрепите и подадете ръка в надпреварата БГ Сайт. Можете да го направите до 03.11.2014 г., като всичко, което е нужно да сторите, сме описали в 3 много лесни стъпки, в инфографиката, която виждате под този текст.

Всеки глас е Важен. НО не, за да спечелим! А за да бъдем заедно и в това... Можете да гласувате на специалния адрес, тукhttp://www.bgsite.org/votepublic 

 

Гласувайте за WORDS.bg, в първото ни участие в конкурса БГ Сайт!