Езиков център Words Бургас

КОЙ спечели от промоцията "Супер Лято!" 2015? Научете тук!

КОЙ спечели от промоцията "Супер Лято!" 2015? Научете тук!

За трета поред година Езиков център WORDS осъществи езиковата си лятна кампания "Супер лято!", като този път подготвихме малка изненада за всички наши курсисти!

В знак на благодарност, че споделиха лятото си с нас, решихме да върнем заплатената за курс такса на петима от всички участвали в кампанията. Организирахме жребий, а в това видео, можете да разберете имената на печелившите!

[ДОПЪЛНЕНИЕ КЪМ ПУБЛИКАЦИЯТА 08.10.2015 г.]

Ето и снимки от награждаването на печелившите в томболата на "Супер Лято!" 2015. Наградата бе връчена лично от управителя и собственик на Езиков център WORDS - Явор Жеков.

Мария Иванова

Мария Иванова

Димитър Тодоров

Димитър Ангелов

Симона Тодорова

Симона Тодорова

Маргарита Жекова

Маргарита Жекова

Мукадис Мустафова

Очакваме с нетърпение и срещата си с петия ни печеливш - Мукадис Мустафова, чието отстътвие от награждаването извиняваме, поради ангажимент в чужбина! 

С всички останали, се надяваме че ще се срещнем отново догодина, когато ви обещаваме още по-големи изненади с най-доброто езиково лято, в Бургас! В момента се намираме в началото на учебната година и всекидневно стартират нови курсове по най-желаните езици: английски, немски и руски

Не пропускайте да ни откриете и в най-големите социални мрежи, където винаги ще разбирате първи за текущуте промоции, намаления и предстоящи обучения. Ние сме във Facebook, Twitter, Instagram и Google+!