Езиков център Words Бургас

Довиждане 2017-та! И през 2018-та избираме децата!

Довиждане 2017-та! И през 2018-та избираме децата!

Традиционно, няма как как да минем без кратък обзор на годината, малко пожелания и планове за бъдещето. Блогът ни е събрал 7 такива статии до този момент и е хубаво, че можем да си ги припомняме във всеки един момент. А защо ги пишем ли? Заради себе си и най-важните хора за нас - преподавателите, курсистите, приятелите през годините, всички верни над 8000 последователи от социалните мрежи, и заради самото писане, ако искате! Защото написаното остава…

Точно както и 2017-та ще остане в миналото на Езиков център WORDS и ще я запомним като нелека година в бизнес отношение, но повече от успешна за стотици наши курсисти, които научиха нов език, надградиха езиково ниво, подготвиха се за международен сертификат по английски език като IELTS, CAE, FCE, TOEFL и затвърдиха 100% успеваемостта ни в това начинание.

През 2017-та стартира езиковата ни услуга за деца и ученици от 1-7 клас, която брандирахме като WORDS Kids. Посрещнахме най-малките, но и най-важните си клиенти в чисто нови, приветливи и специално обособени учебни зали. Поканихме преподаватели - утвърдени специалисти в езиковото обучение на деца.

Съвместно с тях разработихме иновативна учебна програма и благодарение на всички тези общи усилия, макар и за кратко време, успяхме да докажем на своите клиенти, че могат спокойно да ни се доверят за обучението на най-безценните курсисти и най-жадните за знания - техните деца.

Ако сте родител и четете това, то със сигурност ще ни разберете, защото познавате онова чувство, с което помагате на детето си да проходи или да научи нещо ново в най-ранните му месеци и години. Това се случва и с нас като преподаватели постоянно, но с децата е по-различно и наистина специално.

Определено ежедневието ни стана по-пъстро, по-шарено, по-празнично и доста по-динамично. Празнувахме празници, организирахме тържества, пяхме песни и рецитирахме стихове. Бяхме повече възрастни, но бяхме и деца! Та, какво повече от това?

Разбира се, че имаше и още! През 2017-та затвърдихме партньорството си с Британски съвет, България и за поредна година станахме бронзов партньор по програмите Addvantage и IELTS. Няма да пропуснем и успехите на футболния ни отбор FC WORDS, както и успешното ни партньорство с Dialog 359 - езикови ваканции в чужбина.

Създадохме чудесна учебна година и за най-малките ни курсисти в WORDS Kids, като сключихме прекрасно партньорство с един от най-големите български брандове за шоколадови изделия и бисквити - ПОБЕДА АД, както и един от най-бързо развиващите се детски онлайн магазини - МОЛИВ.bg.


За финал на този материал, искаме единствено да благодарим на безценните си колеги - преподаватели за професионализма и отдадеността. Благодарим на офис екипа за куража и смелостта. Благодарим на курсистите ни за точния избор и гласуваното доверие. Благодарим на мениджмънта за търпението и отговорността. Бъдете здрави всички!

Нека 2018-та бъде по-добра!