Езиков център Words Бургас

Партньорите ни от British Study Centres - отличени с две награди

Партньорите ни от British Study Centres - отличени с две награди

Партньорите ни от British Study Centres бяха удостоени с две награди на престижна церемония в Хилтън Лейн Парк, Лондон, организирана от STUDY TRAVEL MAGAZINE.

British Study Centres спечелиха наградата “STAR” за езиково училище на Европа, като сред номинираните бяха още London School of English, Churchill House, UIC, Linguaviva Dublin. Това е вторият път, в който British Study Centres биват удостоени с тази награда, след като същият приз им беше връчен и през 2010.

Тази година, British Study Centres имаха честта да спечелят и в категорията за курсове за деца до 18 години. Номинирани тук бяха EC Malta, Kaplan, Embassy CES, Churchill House, Tamwood International Canada.

Това е първият път, в историята на наградите, в който една и съща организация печели две награди - за курсове и за възрастни, и за деца.

Престижните награди се гласуват от читателите на списание Study Travel, като това са предимно специалисти в сферата на чуждоезиковото обучение и езикови образователни институции от цял свят.

След бляскавата церемония (снимки от която можете да видите тук), Андрю Рупър, изпълнител директор на British Study Centres, коментира:

„ За мен е изключително удоволствие да приема тези нгради от името на нашето училище. Бих искал да благодаря на всички наши учители, партньори, маркетинг и административен екип, които работят изключително усърдно, за да може всичко това да се случи. За BSC e oгромна чест да получи толкова престижни световни награди. Конкуренцията и в двете категории е изключително сериозна. Има много училища, които отговарят на необходимите критерии. Благодаря на всички които гласуваха за нас. 

Езиков център WORDS, Бургас, е единственият сертифициран партньор на British Study Centres, в България и предлага пълната им гама от езикови курсове в чужбина.

Само от нас можете да получите ексклузивна отстъпка за обучение, както и пълно съдействие при подготвяне на всички документи, нужни за обучението в BSC. За допълнителна информация, можете да ни потърсите, чрез познатите контакти и посетите специалната страница с ВЪПРОСИ и ОТГОВОРИ относно British Study Centres.