Езиков център Words Бургас

Учи СУАХИЛИ в Езиков център WORDS

Учи СУАХИЛИ в Езиков център WORDS

В Езиков център WORDS, Бургас, винаги сме се стремели да предлагаме разнообразно чуждоезиково обучение. Извън популярните английски, немски, френски, испански, италиански, руски, сме може би едни от малкото, които предлагат обучение по румънски, гръцки, турски, норвежки и хинди.

През последните месеци, получихме множество запитвания за СУАХИЛИ. Признаваме, че не веднъж, ни се е налагало да правим официални преводи, за отделни клиенти, развиващи бизнеса си в Източна Африка, но никога не сме предполагали, че ще има такъв наплив от желаещи, да изучават иначе екзотичния език.

И тъй като сме длъжни да отговорим на търсенето, Езиков център WORDS, Бургас, има уникалния шанс, да те покани на първия ОТКРИТ урок, на новосформираната ни група по СУАХИЛИ!

Само днес (01.04.2011 г.), от 18:30 часа (EAT (Източно африканско часово време), всеки желаещ да се докосне до официалния език на Танзания, Уганда, Кения, говорен още в Мозамбик, Оман, Бурунди, Руанда и др., ще може да го направи напълно безплатно, на познатия адрес: Бургас, ул. "Тутракан" №3, ет 1.

Гост-преподавател по СУАХИЛИ, в Езиков център WORDS, Бургас, ще бъде Нобеловият лауреат и наша близка приятелка, кенийката - Уангари Маатай.

Тя е в България, по официална покана от WORDS. Тъй като е ангажирана само за обучението на три групи (от по 10-15 курсиста всяка), обещаваме на всички други, чакащи в списъците, да привлечем и нейни колеги, които в най-скоро време да започнат обучението им.

Кратко ревю за курса по СУАХИЛИ, в Езиков център WORDS, Бургас, ще представи самата Уангари. Тя презентира на родния си език, с цел да запали по-голям интерес към него. Тъй като няма субтитри, пълен превод на казаното - довечера от 18:30 часа. Очакваме ви! ;-)

Честит 1-ви април! ;-)