Езиков център Words Бургас

Човек се познава по приятелите му!

Човек се познава по приятелите му!

"Човек се познава по приятелите му...", беше част от коментара на Мария, под първото впечатление на Иван за Езиков център WORDS, Бургас, което той написа преди по-малко от година, в личния си блог.

За наша радост, едно от нещата, които правим най-добре и към което се стремим постоянно, е да създадем приятелски взаимоотношения с хората, които обучаваме и с които работим. Защото бариерите са излишни, а Приятелството безценно!

Преди да направим сайта на езиковия център, държахме да имаме "местенце" за мнение и препоръка. Обратната връзка, е изключително важна!

 

Само след по-малко от година, в това т. нар. "местенце", вече сбъдваме наша мечта! Събираме мнения за Езиков център WORDS! Разбира се, това е само началото... И не, не си мисли, че публикуваме само хубавите. С риск да прозвучи нескромно - такива сме си заслужили, а всички останали са добре дошли.  ;-)

Този пост е за да изразим радостта си, че имаме такива Приятели и продължаваме да печелим нови! Приятели, в които можем да оставим такива Впечатления, настроения и емоции, които да ги накарат, да ни напишат мили думи и да не останат анонимни!

Можеш да ни познаеш по тях!

Думите не са достатъчни, за да им засвидетелстваме благодарността си. И все пак - БЛАГОДАРИМ ВИ! ;-)

Всеки, който има отношение към работата ни и иска да остави мнението си в страницата, може да ни го изпрати в комплект със снимка, на електронната ни поща: mail@words-burgas.com