Езиков център Words Бургас

Толкова е хубаво ОТНОВО да раздаваш подаръци

Толкова е хубаво ОТНОВО да раздаваш подаръци

Миналата година, нямаше несъгласни с твърдението ни, че е толкова хубаво да раздаваш подаръци! Хм, защо ли? ;-)

Защото дните около коледните празници, са едни от най-хубавите поводи през годината, в които можем да направим подарък на любимите си хора. Цялата магия около Бъдни вечер, Коледа и посрещането на новата година, предразполагат към това. Ние не правим изключение и ОТНОВО ще раздаваме подаръци!

Повече от година в Бургас доказваме, че няма да сме като всички други. Винаги сме се стрeмяли да изградим приятелски отношения с курсистите си и да бъдем по-близо до всички Вас. Езиково обучение и курсове, предлагаме всеки ден, но празничен декември, има само по веднъж в календара! Тази година Езиков център WORDS, ще отпразнува втората си Коледа и точно както през първата, сме подготвили малка изненада за всеки наш курсист.

Какво да ти поднесем и с какво да те изненадаме, е най-хубавият момент за вземане на решения, който ние, екипът на Езиков център WORDS, Бургас, изживяваме! При това, само защото го правим с едничката цел, да те дарим с малка радост и празнично настроение.

Тазгодишната ни изненада е нещо, без което коледната елха НЕ МОЖЕ! Нещо, без което празникът няма да е същият! Нещо, което никога не е излишно и колкото повече от него, толкова повече Коледа!

Всеки наш курсист ще получи по пакет коледна магия от езиков център WORDS, Бургас, за своята елха. Решихме да е точно това, защото това е нашият начин, да прекараме празниците по-близо до всички като теб.

Някои вече получиха от нашата коледна магия. Няма да забравим усмивките и радостта в очите им! Толкова е хубаво ОТНОВО да раздаваш подаръци... ;-)