Езиков център Words Бургас

Честита Нова 2011-та година!

Честита Нова 2011-та година!

Честита Нова година, приятели!

Всеки един от нас си прави равносметки, независимо, дали го признава или не. Човек винаги "дърпа чертата" и брои, сравнява, анализира, разсъждава. Ние не сме по-различни и го правим тук, в блога - мястото, където споделяме с вас всичко, което ни вълнува. Нима има по-подходящо време от границата между отишла си стара и настъпила вече нова година, за да изкажем благодарност за миналото и да отправим пожеланията си към настоящето?

По-добре да започнем, защото няма да сме кратки...

За екипа ни, изминалата година ще бъде запомнена като годината на една голяма сбъдната мечта - Езиков център WORDS, Бургас.

Мечтата ни да създадем местенце, за изучаване на чужди езици, което няма да бъде като никое друго в Бургас, развиващо подобна дейност. Мечтата ни, да стартираме като модерен център за чуждоезиково обучение, със собствен стил, различен поглед и отношение, както към учебния процес, така и към вас - нашите курсисти.

Ако трябва да търсим мерило за успех, за краткото време, през което съществуваме, именно вие сте най-голямото ни постижение през изминалата 2010-та година. Ще бъдем максимално ясни и защо това е така.

Много просто - защото за времето, в което Езиков център WORDS, Бургас, успя да се роди и имаше шанса да се развива, вашият брой подмина числото 150. И това не е оптимистична статистика. Благодарим ви от сърце, че това е самата реалност! Доверието ви е безценно за нас!

Както вече става ясно, благодарностите ще пропуснем в някой друг пост. Няма да е в този! Защото успехът е немислим без добри и истински Приятели, а най-малкото, което заслужават нашите такива е Благодарност. Всеки един от тях вложи нещо от себе си - цвят, компютърен код, щрих, добра дума - за да бъде Езиков център WORDS, Бургас, това, което познавате сега.

Топлите ни благодарности летят към: Ники - човекът, който нарисува червеното книжле в логото ни; Гого - нашият "СУПЕР АДМИН", създател на уебсайта, в който се намирате в момента; Иван - прецизният "обектив", който направи първите снимки, в нашата галерия и пръв ни подаде ръка ей тук; Мария - която написа милото ревю за нас в личния си блог и продължава да ни дава online публичност в страничен проект за образование; графити артистите Esteo и Dilom, които написаха разни неща по стените ни и плиснаха кафе по пода във известната вече като "стаята с кафенцето"...  :-)

Няма как да пропуснем и Рекламоправница ПОРТОКАЛ, които реализират и допълват голяма част от щурите ни идеи. Благодарим още и на бургаското електронно издание Poligraff!

Да предлагаш обучение на над 10 чужди езика (английски, немски, френски, испански, италиански, норвежки, турски, гръцки, румънски, руски, хинди), математика, информатика и подготовка за сертификатни изпити като: IELTS, TOEFL iBT, FCE, CPE, CAE - си е предизвикателство, с което Езиков център WORDS, Бургас се справя само и единствено с помощта на страхотните Хора и преподаватели, работещи за нас! Благодарим ви за всеотдайността и професионализма!

Ами приятелите във Facebook? С над 650 от тях, изпратихме годината! Благодарим ви, че сте там, че задавате въпроси, че харесвате нещата, които постваме ежедневно... Ще сме ви благодарни, ако продължавате да го правите и през тази година! ;-)

Нека новата 2011-та година донесе на всеки един от вас много радост, късмет, здраве и сбъднати мечти! Пожелаваме и на вас поводи да напишете нещо подобно, за една наистина успешна и добра следваща година, каквато имахме ние през 2010-та!

Екипът на Езиков център WORDS, Бургас