//
Езиков център Words Бургас

Да говориш английски език с 24 акцента? Ето как!

Да говориш английски език с 24 акцента? Ето как!

Днес е понеделник и надали ти е весело, особено с тези зимни температури навън. Начало на седмицата - работата и училището са надвиснали над теб, но позволи да те разсеем!

В една от почивките, между часовете по английски език, и ние от Езиков център WORDS, Бургас, си позволихме това. Ще те запознаем с Джейк! На пръв поглед е обикновен колежанин от Лондон. Според профилa му в YouTube обаче, видеото, което споделяме с теб, е гледано над ДВА МИЛИОНА пъти. Джейк може да се похвали и с над 3 000 последователи, които следят изявите му в най-голямата социална мрежа за видео споделяне. И има защо! Колко човека познаваш, които да пречупят английска реч през 24 различни акцента? Феноменално!

Дори и леко пресилено, за да интерпретираш толкова много и специфични акценти сe изисква талант. А ето и вариациите на английско произношение, които той ще демонстрира:

1. Южен лондонски акцент; 2. Ямайски уличен сленг, използван в Лондон; 3. Южняшки английски акцент; 4. Богаташки акцент; 5. Западняшки фермерски акцент; 6. Северняшки акцент, употребяван в Манчестър; 7. Северняшки акцент, употребяван в Ливърпул; 8. Характерен уелски акцент; 9.  Шотландски акцент; 10. Ирландски акцент (Весия 1); 11. Ирландски акцент (Версия 2); 12. Американски акцент; 13. Акцент на италианските емигранти в САЩ; 14. Южняшки американски акцент, използван от фермерите; 15. Австралийски акцент; 16. Френски акцент; 17. Немски акцент; 18. Руски акцент; 19. Италиански акцент; 20. Китайски акцент; 21. Японски акцент; 22. Индийски акцент; 23. Южноафрикански акцент; 24. Нигерийски акцент.

От Езиков център WORDS, Бургас, по никакъв начин не твърдим, че ще обогатиш английския си език с особено ценни и нови думи. Видеото няма и това за цел.

Дори и Джейк, ще те предупреди и ще се извини за нецензурните изрази, които е употрбил. Те само представят казаното от него по по-колоритен и забавен начин. А сега, отдели 8 минутки на Джейк и се забавлявай заедно с нас! ;-)

В Езиков център WORDS, предлагаме обучение само по книжовен английски език. Но можеш да го смяташ като отлична база, ако някой ден решиш да конкурираш Джейк, да обикаляш по света и да пречупваш английския си през езиковите особености на чужда националност, или среда.