Езиков център Words Бургас

"Подарък с бъдеще" - подарък от знания за твоите близки и приятели

"Подарък с бъдеще" - подарък от знания за твоите близки и приятели

Темата с подаръците ще става все по-популярна през идните празници. Целият Декември е изпълнен с тях! 

И тази година Езиков център WORDS, Бургас, подготвя изненада за своите курсисти, но какво ще "скриеш под елхата" ти, за твоите близки и приятели?!

Сега е точното време да размислиш по въпроса и да избереш подходящия подарък! Ако се чудиш, какво да им подариш, Езиков център WORDS, Бургас, ти предлага нещо симпатично, практично и нетипично! A именно - "Подарък с бъдеще"

Притежателят му ще има правото да се обучава в Езиков център WORDS, Бургас, по един от над десетте чужди езици, които можем да предложим, а именно: английски, немски, френски, испански, италиански, норвежки, гръцки, румънски, руски, турски, латински, нидерладнски и хинди

"Подаръкът с бъдеще", също така, ще важи и за курсовете ни по математика и информатика. Той не може да се развали, счупи, или изгуби. Срокът му на годност ще зависи изцяло от човека, на когото решиш да го подариш, а той ще може да го "употреби", както веднага, така и след месеци. 

Единственото, което се иска от теб, е да го "активираш". А това става лесно и бързо!

1. Определи сумата и курсa, който искаш да поднесеш като подарък. Паричното измерение на "Подарък с бъдеще", определяш сам, спрямо възможностите ти.
2. Ние ще преизчислим сумата в учебни часове и ще попълним луксозен ваучер(като мострата от снимката), с неговата парична стойност, името на бъдещия му притежател и твоето, като човек, отговорен за изненадата.

Не забравяй, че "Подарък с бъдеще" на Езиков център WORDS, Бургас, еуниверсален! Той е подходящ за всеки празничен повод на любимите за теб хора. Подари им знание! ;-)

* Текстът на "Подарък с Бъдеще", гласи

[   Това е твоят подарък с бъдеще!Той ти дава правото на обучение в Езиков център WORDS, Бургас. Кога ще го използваш зависи изцяло от ТЕБ _____ Като всеки друг подарък на света, това късче хартия има своята /материална/ стойност. Тя е в размер на ____ лв./учебни часа, но знай, че знанието е безценно, защото бъдещето е в знаещите!Ние сме готови да ти го предоставим, благодарение на___   ]

***

"Подарък с бъдеще", може да бъде осребрен само по предназначение - обучение в Езиков център WORDS, Бургас