Езиков център Words Бургас

ФК WORDS с нови екипи и поредна спечелена купа

ФК WORDS с нови екипи и поредна спечелена купа

Имаме нови екипи, с нова отборна емблема! Ние сме и най-добрият отбор за месец май! Ако имаш основателна причина, поради която да не се похвалим, моля заповядай! ;-)

И кой друг, ако не ние - първият езиков център в Бургас, който се стреми да е пръв и на футболното игрище?! Защото спортът сплотява и ражда нови приятелства - част от професионалната ни философия, изцяло впрегната в полза на спорта.

Някой ни беше попитал, защо сме избрали точно футбол, като има толкова много други и далеч по-интересни спортове, които да популяризираме чрез дейността си. Е, то си е казано - Цар Футбол. Просто обичаме играта и в нея горим толкова силно, колкото и в чуждоезиковото обучение, което предлагаме в Бургас. А и никой, от нашата сфера, не го прави!

И като казваме, че ГОРИМ за нещата, които обичаме, вярвайте ни - така е!

Как иначе да обясним вече натрупаните купи и награди?

Последната ни я връчиха преди седмица. Футболен клуб WORDS, Бургас е отбор на месец МАЙ в Английската неделна лига по мини футбол.

 

 

На снимката, можеш да ни видиш и с новите ни екипи! Снимки на отбора, споделяме в официалната Facebook страница на Езиков център WORDS, Бургас.

Предстоящите изяви на WORDS, можеш да наблюдаваш в турнира на Каменица ФенКупа, за който се класирахме на полуфиналите, както и в Аматьорската лига на Ариана.