Езиков център Words Бургас

Краят на света, никога не би настъпил в ден като този!

Краят на света, никога не би настъпил в ден като този!

Ето, че и първото, в историята на WORDS, коледно парти отмина. Надяваме се, че за много наши курсисти, приятели и преподаватели, денят 21.12.2012 г., няма да бъде запомнен като онзи, в който трябваше да се сбъдне предсказанието на някой си древен МАИ-тапчия.

За целия ни екип, това със сигурност ще остане денят, в който успяхме да напълним до дупка Groovy Music Club, в Бургас, да послушаме хубава музика, да си раздадем награди и да си кажем "Наздраве!"  с най-ценните, за нас, хора.

* Посети официалната ни Facebook страница, за да разгледаш всички снимки от Коледното парти на Езиков център WORDS, Бургас! *

В края на една успешна за Езиков център WORDS година, искаме да благодарим на ВСИЧКИ, които бяха до нас - всички курсисти, които ни гласуваха доверие и ни припознаха като най-доброто, за тях, езиково училище в Бургас; безценния преподавателски състав, с който работим вече близо 3 години; партньорите ни за езиково обучение в чужбина - British Study Centres; Рекламоправница "Портокал" - хората, които се грижат нашите мечти да се осъществяват по-лесно и всички курсисти да учат в интересна атмосфера; момчетата от футболния отбор на WORDS, които играят в студ, мраз и жега, за да трупат купа след купа...

Разбира се, имаме си и над 1300 последователи в социалните мрежи Facebook, Twitter, Google+, благодарим и на тях! Весели празници!

Ще се видим през 2013-та... ;-)