Езиков център Words Бургас

Край на езикова кампания "Супер Лято!" 2014

Край на езикова кампания "Супер Лято!" 2014

Лятото на 2014-та ще остане незабравимо за целия ни екип! Причината, разбира се, не са изпитите коктейли и шумната лятна ваканция,защото за такива сякаш няма да остане време. Но пък може и да опитаме...

Истината е, че лятото на 2014-та, си беше СУПЕР, поради една единствена причина. Това беше поредното лято, в което успяхме да реализирахме единствената лятна езикова кампания в Бургас, която Ви предлага най-ниската цена за курсове и езиково обучение.

Благодарим на всички, които се включиха в летните ни групи по английски, немски, френски, испански, италиански, руски и турски език. Убедени сме, че с придобитите знания Ви очакват още много хоризонти и “светове”. Надяваме се, че ще запомните Езиков център WORDS като мястото за езикови курсове в Бургас, в което просто искаме винаги да влизате и да си тръгвате с усмивка, “кошница” от знания и топло чувство за приятелство.

Приключваме “Супер лято!”, сега, но ще го завърнем обратно догодина! За да посветите отново част от лятото си за нещо полезно, за нещо ценно и за нещо приятно, като научаването на чужд език. А за всички, които не успяха да намерят стимул, за да се включат, им подаряваме 5 СУПЕР причини, над които да помислят и да ни потърсят догодина, за летния период.

Довиждане “Супер Лято!”... Време е да подготвим “новата” учебна година и новите изненади за нашите курсисти. Очкавайте ги! Те идват!