Езиков център Words Бургас

По радио вълните на Бургас, с POWER FM…

По радио вълните на Бургас, с POWER FM…

Кой каза, че не можете да научите чужди езици по радиото? В следващите редове ще Ви докажем, че това е възможно, защото ние, Езиков център WORDS, го направихме! Разтърсихме радиоефира, съвместно с най-добрата радио станция в Бургас, и всекидневно, чрез водещите Силвия, Милен и Стела, изнасяхме по кратък езиков курс, ON AIR!

Заглавието на публикацията ни по-скоро подсказва приключенски роман, но в действителност се получи нещо такова. Радиото е магия, в която няма как да повярваш, ако никога не си се докосвал до нея пряко. За голяма радост, на нас ни се случи! Ето защо, задачата ни бе не само предизвикателство, но и необикновено удоволствие!

Разбира се, НЕ заложихме на скучна кампания, която да Ви каже, че сме най-добрият езиков център, в Бургас и на това, как да се свържете с нас!? Решихме да е забавно и само по себе си, уникално! Защото всички, които вече ни познават, очакват това от WORDS…

Кампанията ни се казваше „ДУМИ в аванс“ и течеше всекидневно, през последните 3 месеца, между 10:00 и 11:00 ч., в ефира на POWER. Целта ни беше да запознаем слушателите (т.е. Вас) с интересни изрази, думи, фрази, факти и любопитни истории, свързани с чуждите езици. Ако сте слушали честотите 91,1 Мхц (за Бургас) и 88.0 Мхц (за Царево), то със сигурност сте попаднали на поне 30 от 60-те изнесени радио-урока, сред които:

Как да кажете „Обичам те!“ на над 10 езика; Как да отвърнете с „Да!“ по над 15 различни начина, на английски език; Кои са най-популярните думи, в интернет за 2013-та година; Как да благодарите и поздравявате на испански, италиански и турски език; Популярни идиоматични изрази на английски език, френски, нидерландски… и още, и още, и още много интересни неща!

Ако случайно не сте слушали излъчванията или сте пропуснали някое, направихме специален канал в MixCloud, където можете да прослушате предаванията и да получите авансово кратък урок от нас, преди да се запишете за поредния ни езиков курс в Бургас.
 

Искаме да обърнем особено внимание на милите ни приятели Пепа, Евлоги и Станка! И не, не си мислете, че това са водещите на нашата рубрика? Не! Това бяха нашите талисмани, без които кампанията ни нямаше да е същата. Техните истории също можете да чуете в MixCloud и да разберете КОЛКО Е ВАЖНО да се знаят чужди езици!

Засилваме специални благодарности към целия екип на POWER FM, които освен, че предлагат най-голямото музикално разнообразие, са професионалисти от (световна) класа! Водещите на рубриката ни Силвия, Милен и Стела се справиха блестящо с предизвикателството, да ни бъдат колеги и да преподават чужди езици!

„Думи в аванс“ приключи повече от успешно и нямаме търпение да дойде следващият момент, когато отново ще избухнем в радиоефира! Но какво ли Ви готвим за тогава… слушайте POWER и ще разберете първи! ;-)