//
Езиков център Words Бургас

С още една идея по-SMART...

С още една идея по-SMART...

Да! Както обикновено ни се случава, Ви пишем, за да се похвалим с разни готини неща. Този път поводът е, че Езиков център WORDS e с още една идея по-SMART от всеки друг езиков център в Бургас.

Ако си спомняте, преди известно време пуснахме и мобилната, олекотена версия на нашия уебсайт - www.WORDS.bg. С това се постарахме да сме по-достъпни за всички наши интернет посетители, които използват smart устройства. Е, сега нещата отиват в малко по-друго измерение.

*SMART - умен и *POINT - точка. Две нови думи, които в съчетание образуват една от последните дигитални новости в нашия град (да, Бургас първи въведе информационната смарт система). По кратка дефиниция на създателите на проекта - NK Software и АvenueMedia, SMART Point e: “...екологичен и модерен канал за комуникация, който използва две нови технологии, внедрени в съвременните мобилни устройства – сканиране на QR кодове и NFC (Near Field Communication) чипове...”. И ако от това не Ви стават по-ясни нещата, продължете надолу!

SMART Point е информационна система, базирана на изброените, по-горе технологии, която има за цел да обедини полезните обекти в града - учреждения, болници, автобусни спирки, бизнес и много, други места, които биха били от интерес и полза за гостите и жителите на града.

Като набор от услуги, които WORDS предлага, езиковият ни център е полезен за много туристи с преводаческaтa си дейност и езиковите обучения. Ако говорим за business-to-business отношенията, провеждаме корпоративни обучения за едни от най-големите компании и институции в града. В този ред на мисли, Smart Point би бил полезен дори и на бизнеса, да открие полезен за него бизнес, в близост. Лично на нас, тази идея ни звучи страхотно! А на вас?

Възможностите на Smart Point мрежата са неограничени и тя се разраства стремглаво. Опцията да предложиш ексклузивно намаление, промоция или услуга чрез модерния дигитален канал е въпрос на чест - както за клиента, който би се възползвал от нея, така и за бизнеса, който му я предложи.

И защото обичаме иновациите, специалното Smart Point табло краси нашия офис и е в постоянна “бойна” готовност, да Ви информира за случващото се около нас, за специалните ни предложения, полезните обекти около езиковия център и куп други неща! Просто сканирайте QR-кода или допрете телефона си до вградения в таблото NFC чип (ако разполагате с тази функция на вашия телфон). Всичко е толкова лесно... Готино е да си Smart! :-)

Всичко за проекта Smart Point, открийте на http://www.smartpoint.bg и не пропускайте да включите и Вашия обект. Бъдете полезни, бъдете SMART! :-)