Езиков център Words Бургас

Курсове по МАТЕМАТИКА, вече и в Езиков център WORDS

Курсове по МАТЕМАТИКА, вече и в Езиков център WORDS

Езиков център WORDS, Бургас, с радост обявява, че стартира провеждането на курсове по математика! Независимо, че сме езиков център и винаги сме се старали да предлагаме предимно езикови курсове за нашите курсисти, си позволяваме да разширим периметъра на „полезно действие“.

Курсовете по МАТЕМАТИКА ще се настанят трайно сред предлаганото от нас! А това си е повод, да се похвалим! ;-) Сякаш обучение по над 10 чужди езици (английски, немски, френски, испански, италиански, испански, норвежки, гръцки, турски и хинди), не ни стигна, ли?

Е, винаги има място за още, а стремежът ни към развитие, все още е водещ във всичко, което правим за теб! Курсовете по математика, предлагани в Езиков център WORDS, Бургас, са предназначени както за малки, така и за големи. Допълнително обучение и проблемите с математиката, могат да бъдат решени при нас! В четири отделни групи, сме разделили и предлаганите от нас курсове по математика, а именно:

Програмата, заложена във всеки един от курсовете, можете да намерите в меню КУРСОВЕ, на нашия уебсайт. За всякакви въпроси, си добре дошъл на страницата ни с контакти.

Всички те работят само за теб! Просто избери един и се свържи с нас. ;-)