Езиков център Words Бургас

Ще бъде "Супер лято!" - учи език на СУПЕР ниска цена!

Ще бъде "Супер лято!" - учи език на СУПЕР ниска цена!

Лятото ни е любимят сезон и като такъв, тази година решихме да направим няколко големи изненади за всички наши курсисти. Първата я представихме наскоро - обновения ни уебсайт. Предстоят ни още доста ефектни промени в интериора на учебните зали. А това, което ти представяме сега, е нашето "Супер лято!", посветено на изучаването на чужди езици в Бургас!

 

"Супер лято!" е кампания, организирана от Езиков център WORDS, Бургас, която ти предлага възможността да изучаваш един от 5-те езика на лятото, на уникалната цена от 150 лв. за езиково ниво!

Запознай се и с условията на кампанията "Супер лято!":

* Курсовете в Бургас, които кампанията "Супер лято!", обхваща са:
 

* Цената за едно ниво, по всеки един от изброените езици, е 150 лв.
 

 • Промоционалната такса на езиковия курс не може да бъда разсрочвана.
 • Промоционалната такса на езиковия курс не включва цената на учебника за избрания език.
 • Промоционалната такса на езиковия курс не може да бъде комбинирана  с други налични отстъпки, които Езиков център WORDS предлага.
 • Промоционалната такса важи за езикови курсове, проведени в периода 01.06.2012 - 30.09.2012.
 • Промоционалната такса важи както за дневни, така и за вечерни групи.
 • Промоционалната такса важи за групи, състоящи се от минимум четирима души.
 • Промоционалната такса важи за всички нива за обща групова подготовка по езика /т.е. не включва подготовка по специализиран чужд език, или подготовка за сертификатни изпити/.
   

* Срок за сформиране на групите и дати за започване на курсовете:
 

 • Възможни дати за започване в периода: 04.06 - 18.06 и 02.07 - 16.07. /възможни са и други дати за стартиране /
 • Конкретните дати и часове на започване на дадена група ще бъдат уточнени допълнително, в зависимост от броя на желаещи за конкретния период.

____________________

Всичко, което е необходимо да направиш, ако желаеш да посветиш това лято на нов, или позабравен, от теб, език, е да ни се обадиш и да ни кажеш какви са личните ти предпочитания за посещаване на курсовете по английски, френски, испански, италиански или турски език в Езиков център WORDS, Бургас.

Ако не си сигурен на какво ниво отговарят езиковите ти знания, ние ти предлагаме да направиш безплатен входящ тест, който да ни помогне да те насочим в най-подходящата група.

След като се запишеш за дадения курс, екипът на Езиков център WORDS, ще сформира съответните групи и ще се свърже с теб, за уточняване на всички подробности около курса.

Контактите ни се намират точно тук! Побързай и се запиши! Нека да е Супер лято! ;-)