Езиков център Words Бургас

Разбери дали си сред печелившите в томболата на "Супер Лято!" 2017!

Разбери дали си сред печелившите в томболата на "Супер Лято!" 2017!

Есен е, но когато си участвал в най-слънчевата лятна езикова кампания на Бургас, е редно да получиш и своята награда! “Супер Лято!” 2017 изпрати последните си курсисти, които завършиха започнатите през лятото езикови курсове преди броени дни. Това ни дава и възможност да изтеглим победителите от нашата традиционна томбола, с която възвръщаме голяма част от заплатената сума за летен езиков курс.

Събрахме имената на всички в нашата уникална WORDS урна и изтеглихме 10-ма от тях, както гласяха условията на кампанията. С всички тях ще се свържем лично за повече подробности около получаването на наградите.

 

 

Благодарим за огромния интерес и нестихващ ентусиазъм към летните ни езикови курсове! За поредно лято доказахте, че езиковата лятна кампания на Езиков център WORDS“Супер Лято!”, е едно от най-добрите ни начинания, което развиваме повече от 7 години. Да учиш чужди езици по време на лято, в морски град като Бургас, с толкова много изкушения през летните месеци - това наричаме силна воля за успех!

И като за финал - честито на печелившите ни участници! Ще ги очакваме отново в учебните ни зали, за да надграждаме започното от лятото на 2017-та.

А всички вие, които четете редовно нашия блог, не забравяйте следното - можете да ни последвате в най-големите социални мрежи и да получавате супер полезна информация от света на чуждите езици и чуждоезиковото обучение. Профилите ни във FacebookInstagramTwitter и Google+ са на ваше рапзоложение и за всякакви въпроси и коментари!