Езиков център Words Бургас

Защото няма нищо по-ценно...

Защото няма нищо по-ценно...

За Езиков център WORDS измина още една година. И то, успешна година! Обучихме стотици курсисти, създадохме нови приятелства, роди ни се бебе в екипа, раздадохме и куп награди… какво повече да искаме?

И дано не звучим меланхолично, но пък голямото забавление приключи снощи, а още от днес ще трябва да работим за още повече такива такива моменти.

Не, че настроението ни е пуснало и няма да ни държи мотивирани чак до следващата подобна проява, но сега просто искаме да кажем няколко думи, които са ни на сърце и които част от Вас, не успяха да чуят снощи.

Уви, започваме с малко разкаяние, а именно, че имаме една голяма грешка, която осъзнахме късно снощи и би следвало да поправим още догодина...

Смятаме, че абсолютно незаслужено наричаме традиционното ни, вече, парти просто “Коледното парти на WORDS”! Смятаме, че много повече би му подхождало “Мега яко стълпотворение от супер готини Приятели, които безкрайно обичаме”... :-)

Защото, когато видиш претъпкания клуб DEJA VU, с хората, които най-много ценят труда ти, гласуват ти доверие и уважение, с които си работил цяла година и имат заслуга за всеки твой успех… действително няма нищо по-ценно!

Искаме отново да Благодарим на всички Вас, които сте неделима част от нас! На всички, които успяхте да дойдете снощи и на всички, които не успяхте, но мислено бяхте с нас и ВИНАГИ ще фигурирате в дългия ни списък, с имена на незаменими Приятели.

Благодарим на всички, без които организацията и преживяването от партито нямаше да бъдат това, което успяхме да направим - Клуб DEJA VU - нашите домакини, BVS Entertainment и великият ни водещ Миро, Рекламоправница “Портокал” - защото без тях никак не можем… и не на последно (по значение) място - Здравко Петков - човекът който прави НАЙ-хубавите снимки, които ще намерите в официалната ни Facebook страница.

Благодарим особено много за супер свежите подаръци, усмивки, пожелания, емоции, неизказани през годината ДУМИ, топли прегръдки и сияещи от радост лица!

Това е последната ни публикация за тази година. През 2014-та ще стартираме нещо ново и приятно за всички наши уеб посетители (щом четете това, значи вече го виждате) - изцяло ново преживяване от http://www.WORDS.bg. Нов дизайн, нови възможности, нови партньори и гарантирано - най-добрият уебсайт на езиков център в Бургас!

Айде, стига толкова - отивайте към снимките и си спомняйте Винаги с Усмивка за преживяното от снощи! Весели празници от нас! Обичаме Ви! Вие сте всичко най-ценно, което имаме, бъдете здрави!