//
Езиков център Words Бургас

Курсове

Най-голямото разнообразие от езикови курсове в Бургас,
е точно тук, специално за вас! Преоткрийте света на чуждите езици!

Турски език

Групово (4 – 8 човека)
Индивидуално (един курсист)
Полуиндивидуално (двама или трима курсисти)
Корпоративно обучение

Турският език принадлежи към алтайския клон на урало-алтайското лингвистично семейство. Той е най-разпространеният тюркски език в света, като 77 млн. души го говорят като първи език, а други 6 милиона като втори.

Официален  език е на Турция и Северен Кипър. Освен в тези страни, турски се говори и в части от  Гърция, Македония, България Албания и др. части на Източна Европа. Книжовният турски език се основава на диалекта, говорен в Истанбул.

Ако искате да прочетете произведенията на носителя на Нобелова награда за литература за 2006 Орхан Памук, в оригинал, да се докоснете до магията на екзотичната турска култура, да получите образование на световно ниво, или пък просто да живеете и работите на място, съчетало в себе си очарователната магия на Изтока и Запада, то тогава е време да се захванете с турския език.

Определено не е от най-лесните езици, нито в лексикален, нито в граматичен аспект, но пък несъмнено е предизвикателство да се докоснете до подобен езиков мост, обединяващ в себе си културата, историята и характерите на толкова различни светове. 

Научете турски език, в Бургас... сега! Заповядайте на нашите курсове по турски език!


Предстоящи курсове

Запитване за курс