//
Езиков център Words Бургас

Курсове

Най-голямото разнообразие от езикови курсове в Бургас,
е точно тук, специално за вас! Преоткрийте света на чуждите езици!

Общ курс по турски език

Ако ти се налага да отскачаш често до съседна Турция по работа или просто, за да пазаруваш, или пък си от многобройните фенове на турските сериали, отдели малко време, за да се потопиш в дебрите на красивия и екзотичен турски език!

За тези, които желаят да изучават турски език в Езиков център WORDS, Бургас, организираме курсове - групово и индивидуално обучение. Пълният курс се състои от три нива.

I-во ниво предвижда запознаване с писмената система и особеностите на турски език, основните времена, наклонения, падежи, развитие на езиковите умения  за четене, разбиране и разговор.

Включени са диалози с различна тематика, свързани с ежедневното общуване, а за проявяващите интерес към специализирана лексика, в програмата за обучение ще бъде включена такава в зависимост от интересите на всеки един курсист. Лексиката включва около 1500 думи.

Следващите две нива въвеждат по-сложни граматични форми, обогатяване на лексикалния фонд, развитие на придобите умения за общуване и четене.

Часовете за обучение могат да се съобразят със свободното време на курсистите, както в делничните, така и в празничните дни.

Обучението по турски език в Езиков център WORDS, Бургас се извършва от опитен дипломиран филолог.

Освен курса за начинаещи, предлагаме и курсове по турски език за напреднали, за опресняване на конкретни граматични и лексикални познания, индивидуално обучение, както и курсове по бизнес турски език.


Предстоящи курсове

Запитване за курс