Езиков център Words Бургас

Разговорен курс по английски език за напреднали!

През ноември раздвижваме езиците, заедно с най-голямото езиково разнообразие от курсове за деца и възрастни! Освен всички общи курсове по английски език, които анонсирахме до този момент, е ред да се завърнем към най-голямата ни страст и най-желан курс сред напредващите ни курсисти - разговорния курс за напреднали, с темите от TED Talks.

Впуснете се в ноемврийското ни предложение, насочено най-вече към тези от Вас, които вече напредват с английския език и искат да се упражняват повече говоримо! Предизвикваме Ви да се впуснете в едно страхотно изпитание, но най-вече удоволствие от общуването и значителното израстване в английския! Обещаваме, че ще Ви е повече от интересно, а освен всичко и безкрайно полезно!

Благодарим Ви за огромния интерес към уникалния продукт, който имахме възможността да представим за първи път в Бургас още през 2017-та година и към този момент се радваме на няколко групи от възхитени по курса на обучение курсисти и приятели! 

Знаем колко са заразителни, увлекателни и полезни темите от TED Talks

Това ще е поредната ни група по разговорен английски език, с която ще помогнем на тези от Вас, които се включат в нея, да обогатят английския си език и достигнат до нови висоти на владеене в разговорната част!

Курсът ще се проведе по уникалната учебна система на издателство National Geographic Learning - 21st Century Reading, Creative Thinking and Reading with TEDTalks, всичко за която можете да научите тук.

Курсът е подходящ за напреднали курсисти, чието ниво на езикова компетенция е минимум B1/ Pre-Intermediate/ и желаят да си обогатят лексиката и да развият комуникативните си практически умения.

Групата ще е със съботно-неделна заетост, а занятията ще се провеждат в удобните следобедни часове. Ето ги и останалите подробности:

 • Стартова дата: 02.11.2019 г.
 • Ниво: Минималното ниво на владеене на език е B1 (трето)
 • Дни на провеждане: събота и неделя 15:00 до 17:00 часа (едно посещение включва три учебни часа по 40 мин.)
 • Продължителност на нивото: три месеца
 • Цена: 350 лв. / 60  уч.часа

Ако искате да разберете повече за избрания от Вас курс, последвайте линка:

* Разговорен курс по английски език

Всички последвали от анонса въпроси, можете да зададете на нашите офис координатори! Те ще бъдат на Ваше разположение, чрез познатите контакти! Езиков център WORDS, Бургас ще откриете и в социалните мрежи, където присъстваме активно и имаме над 10 0000 последователи.

Очаквайте специално съдържание и информация за промоции и отстъпки чрез Facebook, Instagram, Twitter, както и Foursquare! ;-)  


 • Безплатен входящ тест за определяне на ниво
 • Безплатен пробен час в група, преди записване
 • Голям избор от отстъпки за групово обучение
 • Сертификат за завършено ниво
 • Разсрочено плащане на таксата за обучение
 • Безплатни напитки - мин. вода/ чай / кафе