Езиков център Words Бургас

Курсове

Най-голямото разнообразие от езикови курсове в Бургас,
е точно тук, специално за вас! Преоткрийте света на чуждите езици!

Интензивен разговорен курс за начинаещи - ниво А1 - А2 /Elementary/

 

* По коя учебна система се води този курс?

Разговорният ни курс по английски език за начинаещи, в Езиков център WORDS, водим по страхотната учебна система: “Real Listening and Speaking”, на издателство Cambridge

* За кого е подходящ този курс?

Курсът е подходящ за всички курсисти, които има базисни познания по английски /А1/ и желаят да усъвършенстват уменията си, свързани с практическото прилагане на езика в реални ежедневни ситуации. Подходящ е за хора, които често пътуват, работят ежедневно с езика или просто желаят да придобият увереност в общуването на английски език.

* Как курсът ще ми помогне да подобря уменията си за водене на разговори на английски език?

Курсът “Real Listening & Speaking” в Езиков център WORDS, Бургас, съдържа практически упражнения, които ще ви помогнат в ежедневното общуване на английски език – в магазини, ресторанти, банки, пощи, болници, летища, хотели, при бизнес или лично пътуване, при ситуации, свързани с водене на телефонна кореспонденция, презентации, клиентско обслужване, туризъм,  срещи и други полезни ситуации от деня ви.

В допълнение на това, курсът ще ви помогне да подобрите и произношението си на английски, ще ви запознае с ключови разговорни изрази от „живия” език, с които да придобиете увереност и да звучите максимално естествено и спокойно по време на ежедневна комуникация.

* Как е структуриран курсът „Real Listening & Speaking” и какво съдържа?

Учебникът “Real Listening & Speaking”, на издателство Cambridge е разпределен в 16 урочни единици, разделени в два раздела – ситуации, свързани с пътуване, свободно време и лични комуникативни умения при общуване, и ситуации, свързани с бизнес тематика. 

Учебникът съдържа автентични аудио материали с различни акценти на английски език. Акцент по време на курса са развиването на практически дискусии, тематична работа по двойки, проекти за самостоятелна работа.

* Допълнителна информация за курса:

Разговорният курс по английски в Езиков център WORDS, е с практическа насоченост. За да постигнете максимален напредък, препоръчваме той да бъде комбиниран с някой от нашите курсове по общ английски, в който детайлно ще затвърдите и останалите необходими компоненти за воденето на успешен разговор на чуждия език – граматика и писане.

Брой часове, за които се покрива едно ниво: 50 учебни часа /1 уч.час се състои от 40 минути./

Цена на интензивния курс: 250лв./ 50 уч.часа


Предстоящи курсове

Запитване за курс