Езиков център Words Бургас

езиков център words kids

мисли за децата

WORDS Kids e детската образователна услуга на Езиков център WORDS и естественото продължение на нашата дългогодишна дейност в сферата на чуждоезиковото обучение.

Обособихме този бранд, за да подчертаем значимостта на чуждоезиковото обучение при децата (1 - 7 клас) и заявим намерението си да не сме поредният езиков център, който между другото се занимава и с това. Не очаквайте това от нас!

WORDS Kids е нашият начин и виждане за навлизането на децата в света на чуждите езици и се надяваме, че и вие ще го припознаете като път за своите деца, защото за тях избрахме:

Най-актуалните, модерни и адекватни учебни системи

на реномирани световни и български издателства - защото имаме безпогрешна преценка и име, които доказваме и чрез нашите курсисти, а те заслужават най-доброто!

Модерна учебна база с уникален интериор на учебните зали

защото средата е важна и това е нашият начин за промяна на стереотипите в чуждоезиковото обучение, от 2010-та година насам.

Преподаватели с дългогодишен опит

интерес и специално отношение към езиковата подготовка на деца и ученици - защото не търпим компромиси в това отношение!

Допълнителни подаръци, изненади, стимули и празненства

осигурени от доверени партньори - защото на децата им трябва максимална доза щастие, а то не се намира единствено в учебниците!

Words to discover worlds…

продължава да е наш водещ слоган и в езиковото обучение на деца и ученици!

Ние ще намерим точните “думи” и подход, за да разкрием света на чуждите езици за децата на Бургас!

Ако ви харесва нашата идея

елате в words Kids