Езиков център Words Бургас

Често задавани въпроси и техните отговори

Когато ни питате за езикови курсове в Бургас, ние сме насреща...
Научете отговорите на най-популярните въпроси, които ви вълнуват!

Често задавани въпроси и техните отговори

*Защо да избереш точно нас?

Скромността не е полезно качество в днешни дни. Или поне така казват! Важно за нас е, че се вслушваме в новото и модерното, като разбира се, никога не забравяме да се учим от старото, но ефективно и полезно.

В този ред на мисли… скромността не ни приляга. Достатъчно е да влезеш в нашия офис на ул.”Тутракан” №3, ет. 1, в Бургас , за да разбереш колко сме различни, какво сме готови да ти дадем като обстановка и уют, за да получиш по максимално ефективен за теб начин, нужните знания по избрания чужд език.

За семпло доказателство каква е атмосферата в Езиков център WORDS, можеш да разгледаш снимките в нашата Галерия! Но не спирай дотам! Много повече ще се радваме на лична среща с теб, защото държим да ти покажем всичко – от приятната обстановка до учебните материали, с които работим.

От теб очакваме едно – да разберем какво изискваш от нас, като твои пътеводители през страната на Чуждите езици. Можеш да разчиташ на индивидуален подход към теб от наша страна. Така ще имаме възможността да ти предложим най-подходящото за теб ниво на обучение.

*Кога започват курсовете в Eзиков център WORDS и мога ли да се включа, ако даден курс вече е започнал?

Курсовете в Езиков център WORDS могат да започнат по всяко време, ако има сформирана група от минимум четирима души. Ако за определен езиков курс все още няма необходимия брой хора, ние ти предлагаме две опции – или да изчакаш до момента на сформиране на групата, или да започнеш веднага индивидуално или полуиндивидуално обучение, с двама курсисти.

Ако даден езиков курс е започнал и са минали не повече от 6 (шест) часа, можеш да се включиш веднага, а пропуснатите часове ще ги компенсираш допълнително след полагането на входящ тест. За всички предстоящи курсове, можеш да следиш в секцията ни Новини, или в нашия Блог. Всичко актуално за Eзиков център WORDS, можеш да намериш именно там!

*Кога мога да посещавам курсовете в Езиков център WORDS?

Ако си избрал индивидуалната форма на обучение, която ние предламе, времето на посещение и броят на учебните часове седмично зависи изцяло от теб. Ако учиш в група, можеш да идваш след работа, или в събота и неделя. Предлагаме ти и опции за дневни, промоционални групи през седмицата. За допълнителна информация, се свържи с нас!

*Как става записването за езиков курс при нас?

Това е лесно. Обади ни се ! Телефоните, които могат да те свържат с Езиков център WORDS в Бургас, са: стационарен – 056 /84 00 42 и мобилни – 0879 43 23 15, както и 0879 43 23 18.

След като си достигнал дотук, сигурно би предпочел и Интернет като комуникационен канал ? Eлектронна поща: [email protected], както и в Skype: WORDS-Burgas. Можеш да ни намериш и през нашата Facebook фен страница.

Следващата стъпка, след като вече си се свързал с нас, или лично си посетил нашия офис в Бургас, е да обсъдим конкретните ти желания, умения и предишен езиков опит.

Всеки наш курсист полага безплатен входящ тест за определяне на нивото, освен напълно начинаещите. Входящият тест е от изключителна важност и ще помогне, както на нас, така и на теб, за да прецениш докъде си стигнал в подготовката си и докъде искаш да продължиш с нашата помощ. Чрез определяне на твоето ниво на езикова компетентност, ще изготвим зедно индивидуалната или груповата програма на обучение.

*Колко продължава един езиков курс при нас?

Продължителността на езиковите курсовете е различна. Пример: Ако избереш курса ни по ОБЩ АНГЛИЙСКИ в група, ще учиш около два месеца и половина. Това е средната продължителност на едно ниво. Езиковите нива, съгласно Европейската езикова рамка, са общо 6 и ако имаш времето и желанието да стигнеш до най-високото от тях, трябва да си подготвиш около година.

Ако решиш да се явиш на някой от сертификатните изпити, обучението ще ти отнеме от 3 до около 5 месеца. Ако си избрал да учиш индивидуално или полуиндивидуално, подготовката ти, разбира се, ще е доста по-кратка. Това вече ще зависи от твоето лично свободно време и броя на седмичните ти посещения.

*Как мога да компенсирам пропуснати часове, ако ми се налага да отсъствам?

Не се притеснявай за това! Ако ти се наложи да отсъстваш по определени причини, ти даваме правoто на двa безплатни учебни часа (40 мин.) преди или след отсъствието ти.

*Каква е възрастта на хората, които се обучават при нас?

Най-малката курсистка на Езиков център WORDS, към този момент, е на 6 години и постига забележителни резултати. Съвпадение или не, най-възрастният ни курсист е точно 10 пъти по-възрастен от нея. Възрастово, както и друго ограничение за обучението по чужд език няма, така че годините не са от значение за нас. Достатъчо е да вярваш в собствените си умения и да полагаш необходимите усилия, а за останалото ще се погрижим ние. Бъди сигурен!

*Има ли възможност да платя таксата за обучението си разсрочено?

Отговорът ни е положителен. При започване на езиковия курс, имаш възможността да ни заплатиш първата част от таксата, а останалата част от парите ще очакваме в средата на обучението ти.

Всичко останало за таксите на Езиков център WORDS, можеш да намериш в Цени и отстъпки, в нашия сайт.

*Откъде да закупя учебните материали?

Учебните материали ще ти ги осигурим ние. Няма да се налага да ги търсиш по книжарници или издателства. Цената е различна, в зависимост от конкретната учебна програма и чуждоезиковия курс, който си избрал. Повече информация, относно цените, можеш да намериш в Цени и отстъпки.

*Предлагате ли обучение в чужбина?

Да, ние сме официален партньор на Диалог 359, които организират езиково обучение и езикови ваканции в чужбина. В случай че имате интерес и желаете персонална консултация, не се колебайте да се свържете с нас за допълнителна информация и индивидуални оферти.