Езиков център Words Бургас

"Супер Лято!" 2018 приключи! Честито на победителите!

"Супер Лято!" 2018 приключи! Честито на победителите!

Точно така! В следващите редове ще ви представим 10 души, които имат много по-голям късмет от всички нас на днешния ден... Е, хайде, де, дори и да звучи преувеличено, колко пъти теглят името ви от лотария на случаен принцип и ви избират измежду стотици други участници? Никога!

Не е такова положението с нашите печеливши участници - курсисти на Езиков център WORDS, Бургас, които посветиха лятото си на чуждите езици и се включиха в най-слънчевата езикова кампания в България "Супер Лято!". По традиция и тази година теглим 10-ма, от всички изучавали чужд език през лятото и им възвръщаме заплатената такса за обучение. Правим го по няколко основни прични:

1. Никой друг не го прави и кампанията ни е наистина уникална за пределите на страната. Ако се сетите за колеги и училища, които стимулират по толкова атрактивен начин чуждоезиковото обучение, в сезона на забавленията и отпуските (лятото), молим да ни го посочите!

2. Изучаването на чужд език, не е е нещо, от което ти се налага да почиваш! Лятото не може да бъде причина, за да не се полагат усилия в посока образование и чуждоезикова компетенция. Плажът си е плаж, но винаги има време и за нещо полезно!

3. В езиков център WORDS, провеждаме тази кампания за 7-ма поред година и тя е нашaто "лятна премяна". Кампанията ни е и комплимент към всички курсисти в Бургас и предоставя възможността за интензивен летен курс, по любимия чужд език (английски, немски, испански, италиански, френски или гръцки), на СУПЕР ЛЯТНА ЦЕНА.

Тази година имахме рекорден брой участници в кампанията и това може само да ни радва. Според регламента и условията на "Супер Лято!", събрахме имената на всеки един от тях и ги поставихме в нашата уникална WORDS - урна, за да изтеглим 10-ма печеливши. Вижте самото теглене и кои са щастливците...

Честито на печелившите ни курсисти! Ако искате и вие да имате едно СУПЕР ЛЯТО, през което да научите чужд език, в някой от нашите СУПЕР езикови курсове, не пропускайте най-горещата езикова лятна кампания "Супер Лято!" и през 2019-та. Обещаваме, че яркото ни слънце - полиглот, ще грее с пълна сила и тогава!

Не пропускайте да ни последвате и в социалните мрежи, където ежедневно споделяме супер полезно и забавно съдържание, свързано с езиковото обучение, езиковите курсове и образованието. Само във Facebook имаме над 7000 последователи, а общо за Google+, Instagram и Twitter, наброяват близо 10 000! Включете се и вие!

Заповядайте в нашия сайт за детско езиково обучение в Бургас - сайтът на WORDS Kids. Там представяме нашата образователна услуга за деца и ученици (1-7 клас). Ако сте родител и искате възможно най-добра методология на работа и постигане на конкретни резултати по английски, немски, руски и испански език, за вашето дете, то обадете ни се!