Езиков център Words Бургас

5 СУПЕР причини, за да изберете "Супер Лято!"

5 СУПЕР причини, за да изберете "Супер Лято!"

Трето поред лято, Езиков център WORDS организира езиковата си лятна кампания “Супер Лято!”. Ако не сте запознати, какво точно получавате през нейния период, не пропускайте следващото изречение, както и този СУПЕР летен линк, където се крият всички подробности за кампанията - http://www.WORDS.bg/SuperSummer/

A именно, “Супер Лято!” е езикова лятна кампания, по време, на която, можете да посещавате интензивните ни летни курсове, на СУПЕР цена!

Но само защото лятото в Бургас е най-хубавият сезон, не е достатъчна причина, за да се включите в нашата лятна езикова кампания. Знаем от опит, че ако сте планирали страхотната си почивка и по никакъв начин не Ви се занимава с учебна дейност, то най-вероятно няма да Ви спечелим с нито една от 5-те причини, които ще Ви изброим по-долу, но така или иначе, сме длъжни да опитаме.

Започваме...

Цената е от значение...

Само срещу 165 лв./ниво, можете да учите чужд език, с преподавател професионалист и да получите сертификат за завършено ниво на владеене! Да, това се случва единствено през лятото и единствено с нашата езикова кампания. Редовните цени на нашите курсове, можете да разгледате тук.

При елементарна сметка, вероятно сте разбрали, че можете да спестите до 105 лв. от цената за езикови курсове в Бургас? А това е една идеална сума, която можете да похарчите за поне 20 коктейла на плажа през този сезон. Защо не?

Голямо разнообразие от езици...

В Езиков център WORDS винаги сме се гордеели, че предлагаме най-голямото разнообразие от чудоезиково обучение в Бургас. В кампанията “Супер лято!” също имате своя избор! Макар и в съкратено портфолио, Ви предлагаме курсове по най-търсените ни чужди езици. А те са точно 7 на брой - английски, немски, френски, испански, италиански, руски и турски.

Интензивни занимания...

Курсовете в лятната езикова кампания на WORDS “Супер лято!”, са интензивни и съобразени с Вашето време! Т.е., ще Ви отнемат не повече от 2 месеца, за да приключите курса, да направите финалния си тест и да придобиете сертификат за владеене на езика на съответното ниво.

Сформираме групите така, че да са удобни като време и дни на посещение, което също благоприятства плановете Ви за плаж през седмицата или събота и неделя.

Уютна, лятна прохлада...

През лятото си е жега. Но при нас е СУПЕР хладно и приятно! Ако ни питате, как точно го постигаме… отговорът е - лесно!

Всички учебни зали разполагат с климатик, а хладилната ни витрина е заредена с тонизиращи безалкохолни напитки, в случай, че искате да сте максимално свежи по време на избрания от Вас, езиков курс. Няма да забравим да напомним за чая и кафето, които предлагаме все така безплатно

Забавно е...

Да, така е. Забавно е! В Езиков център WORDS, изучаването на чужд език не е като в никой друг езиков център. Обстановката е интересна, преподавателите ни са преди всичко страхотни хора, а след това и доказани професионалисти.

Забавно е да научиш нещо ново! Забавно е да надскочиш себе си! Забавно е да направиш нови приятели - обучението в “Супер Лято!” е групово, коeто автоматично означава, че ще се запознаете с минимум 5-ма нови души.

Ако искате още куп причини - обадете ни се. Спираме се на тези 5, само защото публикацията ще стане прекалено дълга, а и смятаме, че вече Ви убедихме - Езиков център WORDS е правилното място за езиково обучение, (не само) през лятото, в Бургас.

Свържете се с нас и попитайте за езика, който искате да учите! Нека бъде едно СУПЕР ЛЯТО… :-)