Езиков център Words Бургас

WORDS.bg с пореден приз от Британски съвет за партньорство по програма IELTS

WORDS.bg с пореден приз от Британски съвет за партньорство по програма IELTS

Знаете, че освен супер интересни и развлекателни статии, в блога на WORDS.bg споделяме голяма част и от вътрешния живот на езиковия ни център. Правим го, не защото “така трябва”, а защото за нас е изключително важно да споделяме успехите си с всички вас - основните виновници за тях.

Тази публикация е поредният материал, който ще напишем с вълнение и супер вдъхновение да продължим напред в предоставянето на качествено езиково обучение и курсове в Бургас. А конкретната причина за поредната ни гордост е последното събитие на Британски съвет България, от което бяхме част през изминалия уийкенд.

Традиционно, известната образователна институция проведе награждаването на своите партньори по езиковите програми за сертификатна подготовка. За трета поредна година Езиков център WORDS бе сред наградените организации в България, което означава, че и през 2016-та ще продължи сътрудничеството си с Британски съвет България по програмата за подготовка за изпита IELTS.

Награда за езиков център WORDS Бургас, по програма IELTS на Британски съвет

Наградата приеха колегите ни Явор и Светла, които ни представят достойно на всички публични прояви и както винаги бяха елегантни, усмихнати и позитивни.

Благодарим на всички наши курсисти, които през последната година ни гласуваха доверието си за успешна подготовка за изпита IELTS, както и за сертификатните изпити на Cambridge University - FCE, CAE и CPE.

Гордеем се с постиженията им, както се гордеем и с колегите ни преподаватели Диана, Десислава, Деница, Надeжда, Радост, Виктория, Евелина, Жоржета и Светла - изключително посветени професионалисти и прекрасни хора, с които имаме шанса да сформираме прекрасен екип и да предложим първокласна образователна услуга!

Всички снимки от събитието, можете да видите в нашата галерия, както и във Facebook страницата на WORDS.bg, където събрахме над 5000 последователи и приятели!