Езиков център Words Бургас

На път към новата 2017-та - с поглед към бъдещето и много благодарност!

На път към новата 2017-та - с поглед към бъдещето и много благодарност!

Отново сме на път! На път към новата година… И края на старата 2016-та - шестата поред година, в която отделяме време, за да Ви напишем няколко реда просто ей така, за пожелание, за благодарност и малко равносметка. Защото какво е животът, ако не си дадем сметка за най-важните от него неща?

С риск да станем банални, но и с надеждата да запазим точно тази баналност (дано се повтаряме година след година по този въпрос), ще го кажем още в началото на публикацията. Да! Това бе поредната ни успешна година, в която бяхме заобиколени от невероятни хора - курсисти, колеги, партньори и приятели. Благодарни сме за всяка минута, прекарана с Вас и за всеки споделен момент работа, забавления или трудности.

През отминаващата 2016-та открихме много нови възможности, затвърдихме и позициите си като лидер в чуждоезиковото обучение в Бургас. Предстои да обявим страхотни нови партньорства и най-важното - изпращаме старата година със сериозни намерения към новата.

Вместо да разкажем за отминалата година (нещо, което правим всеки път), нека по-добре дадем ясната ни заявка за 2017-та и дано в края ѝ имаме удоволствието да се върнем в тази статия и да си кажем “Успяхме да се справим и с това предизвикателство!”.

А какво можете да очаквате от нас, ли?

Може би ще го наречем “развитие”... Нещо, което никога не сме спирали да правим, но този път ще бъдем по-съсредоточени върху наистина важните за Вас неща и бъдещето на всеки един от нас.

Като децата, например?

А може би и продължаващото образование?

Какво ще кажете и за пътувания?

Мечтани дестинации?

Изцяло нова визия за бъдещето на WORDS.bg?

Е, нека видим…

И ако всяка година списание TIME поставя отделни личности по кориците си, посочвайки ги за “личност на годината”, то ние правим нещо подобно, посочвайки екипа, който стои зад Езиков център WORDS.

Това са Хората, чрез чиято отдаденост, мотивация и професионализъм, още дълго време можете да ни откроявате лесно и точно, като едно от най-добрите езикови училища в Бургас.

Благодарим Ви, колеги! На всички Вас и нашите курсисти, пожелаваме изключителна 2017-та - пълна със здраве, късмет, радости и много сбъднати мечти.

Ще се видим отново догодина!