Езиков център Words Бургас

Обзор на годината за WORDS.bg, събран в 685 думи и безброй емоции

Обзор на годината за WORDS.bg, събран в 685 думи и безброй емоции

В момента четете традиционния ни блог пост, който в края на всяка година списваме, за да изкажем не една благодарност и да си припомним не един хубав момент. А през 2014-та, отново можем да кажем, че екипът ни беше най-щастливият на планетата, защото ни се случиха куп хубави неща и още едно бебе!


В началото на отминаващата година, Езиков център WORDS стана партньор по програма Addvantage към Британски съвет България и придоби бронзов статут - едно признание за вече близо 5-годишната ни работа и успехите, които нашите курсисти демонстрират при междунардното си езиково сертифициране.Пуснахме нова версия на WORDS.bg - първият отзивчив сайт на езиков център в България. С обновена визия и предложеното ново и интересно съдържание (голяма част от него в нашия блог), вече ни откривате по-лесно и достъпно през всички видове мобилни устройства, без значение от големината на техните екрани.

Бяхме първият езиков център в Бургас, който завладя и радиоефира по един нетрадиционен начин. Заедно с Power FM, ежедневно хиляди слушатели научаваха нещо ново от света на чуждите езици, в рубриката “Думи в аванс”. Записи от нея, можете да си припомните в нашия MixCloud профил.

Лятото отново беше “Супер лято!” и за поредна година предложихме най-ниската цена за курсове в Бургас, от която се възползваха много от Вас. С лятната ни езикова кампания, целим да насърчим чуждоезиковото обучение в най-горещия сезон и да докажем, че лятото има своите предимства за изучаването на чужди езици.

Направихме нова фотосесия на езиковия център! С млади, усмихнати и интелигентни хора, които, както можете да видите от снимките, освен, че се забавляваха изключително много по време на фотосесията, затвърдиха младежкия дух и мисъл, която сме заложили в интериора ни.

Отборът на WORDS по мини футбол триумфира в не един турнир и отново прибави голяма доза купи, медали и грамоти във витрината с награди. Това ни подсеща и да отговорим на един въпрос, който ни беше зададен на снощното коледно парти, а именно “Тези момчета преподаватели ли са?” - Краткият отговор е “Не, не са!”.

Те “преподават” само на терена, в свободното си време и не са част от екипа на Езиков център WORDS. Те са част от неговото сърце!

Представихме се успешно на първата в Бургас чуждоезикова борса за обучение и езици. В края на месец септември, щандът ни привлече десетки нови курсисти. Надяваме се, че догодина отново ще имаме възможността да се откроим най-силно сред участниците. Ако искате да разгледате снимки от събитието, заповядайте!

За първа година се впуснахме и в една нетрадиционна за нашия бранш надпревара - конкурсът БГ Сайт 2014. Конкурс, който трябваше да ни покаже грешките, да рецензира сайта ни и да ни оцени. Независимо от подкрепата на публиката, за която се борихме с честна кампания, не успяхме да завладеем (част от) журито.

То, за съжаление, не успя да аргументира по никакъв начин оценките си и постави под въпрос собственото си присъствие в конкурса. Жалко, но не за нас. Благодарим, няма да се повтори. :-)

Все още не сме се похвалили официално, но в края на тази година, Езиков център WORDS бе отличен и от още една организация - Търговско-индустриална камара Бургас. Мениджмънтът на центъра, в лицето на Явор Жеков, получи почетна грамота за “успешно развитие и утвърждаване като частен център за обучение по европейски, скандинавски и редки езици”.

Още едно признание, което ни нареди до най-големите бургаски фирми, на отминалото вече събитие, за което можете да прочетете повече тук.

Годината беше изключително силна и като казваме това, не го правим само вперили поглед към най-важните хора за нас - преподавателите, курсистите и приятелите. Освен на тях, дължим много и на конкуренцията, която с всяка година се превръща в едно чудесно огледало на нашите идеи и това, което създаваме в Бургас. Благодарим им изключително много, че следват нашия подход. Желаем им успех!

А за тазгодишното коледно парти - нещо, което към този момент, никой няма шанс да копира, ще бъдем максимално кратки - Беше Велико! Нека снимките да говорят сами за настроението и хубавата емоция.

Благодарим Ви за прекрасната година! На всички Вас, стигнали точно до този ред. Нека 2015-та е поне два пъти по-добра за Вас и Вашите близки.

Означавате много за нас! Бъдете здрави!

Екипът на WORDS.bg