//
Езиков център Words Бургас

Езиково СУПЕР ЛЯТО 2024! Хвани вълната и учи любимия си език!

Езиково СУПЕР ЛЯТО 2024! Хвани вълната и учи любимия си език!

За 12-то поред лято, лятото ще е СУПЕР с Езиков център WORDS, в Бургас! Хвани вълната със СУПЕР-езиковата кампания, станала любимо време на бургазлии за изучаване на език! За поредна година продължава с изненади за всички ученолюбиви курсисти, които ще посветят лятото си на нещо полезно.

Ето и условията на СУПЕР ЛЯТО 2024:

Всички, записали се за летен курс до 30.05.2024г. /вкл./, с начална дата през юни и юли, без оглед на език, ниво и вид курс (дневен, вечерен, съботно-неделен), получават ПОДАРЪК - безплатен учебник.

За да получи безплатен учебник, курсистът следва да заплати първа вноска от поне 50% при записването. Втора вноска се дължи при старта на съответния курс.

***КАМПАНИЯТА НЕ ВАЖИ ЗА СПЕЦИАЛИЗИРАНИ КУРСОВЕ (IELTS, TED TALKS, т.н.)

  • В кампанията "Супер лято 2024", могат да участват настоящи и бъдещи курсисти на Езиков център WORDS.
  • Кампанията "Супер лято 2024", важи за всички курсисти, които до 30.05.2024г. се запишат за предстоящите ни летни курсове с начална дата през юни и юли.
  • Кампанията "Супер лято 2024",  важи за всички курсисти, които са се записали за курс до 30.05.2024 г. и са платили минимум 50% от цената за съответния езиков курс. Втората вноска се дължи при старта на съответния курс.
  • Кампанията е валидна само за курсисти в групова форма на обучение.
  • Конкретните дати и часове на стартиране на дадена група ще бъдат уточнени допълнително, в зависимост от броя на желаещи за конкретния период.
  •  Подаръкът от безплатен учебник не може да бъде заменен за паричната му равностойност.
  • Кампанията “Супер лято 2024“ не важи за специализирани курсове (IELTS, TED TALKS, т.н.)
Тагове: