Езиков център Words Бургас

Теглене на късметлиите от кампания "Супер Лято!" 2016, на Езиков център WORDS

Теглене на късметлиите от кампания "Супер Лято!" 2016, на Езиков център WORDS

Чао, “Супер Лято” 2016! Здравейте, печеливши в нашата томбола!

За 6-та поред година езиковата лятна кампания на Езиков център WORDS “Супер Лято!” обърна представите за езиково обучение в Бургас! Стотици курсисти използваха шанса си да учат чужд език на СУПЕР атрактивна цена и да получат възможността, това да се случи дори напълно безплатно.

 

Време е да разберем кои са имената на печелившите от нашата томбола и имената на хората, които ще получат обратно заплатената вече сума от 195 лв. (това беше стойността на летните езикови курсове, които WORDS.bg предложи на своите курсисти) и ще имат възможността да я използват или предоставят на приятел, за групово езиково обучение в езиковия ни център.

Тази година честта за тегленето се падна на нашата колежка Величка Димитрова - офис координатор в Езиков център WORDS. Тя изтегли имената на десетимата печеливши.
Благодарим на всички за участието, мотивацията и надяваме се, ползотворно прекараното време в нашите учебни зали. Знаем, че лятото е труден сезон за учене, но също така вярваме, че и всяко усилие в посока развитие, един ден се отблагодарява.
 

Продължавайте да учите чужди езици и да откривате нови светове! Words to discover Worlds е и нашият слоган и послание от 2010-та насам. Очакваме Ви и през следващото издание на “Супер Лято!”, когато обещаваме, че отново ще надскочим себе си и ще Ви предложим единствено най-доброто, на което сме способни.
 

Не пропускайте и текущата ни есенна кампания “Отново на училище с WORDS.bg”, през която отново сме Ви приготвили малък подарък, като стимул да изучавате любимия си чужд език в Бургас.

До скоро!