Езиков център Words Бургас

Отборът на WORDS - първи по голове, втори в защита и трети в първенството!

Отборът на WORDS - първи по голове, втори в защита и трети в първенството!

Както понякога се получава във футбола, малко не ни достигна... Не е важно колко гола си вкарал в шампионата, макар и да нямаме равни по този показател. Важно е крайното класиране, за което се състезаваш срещу поне 10 отбора, имащи своите достойнства и потенциал.

Не, не сме разочаровани! Завоювахме 3-тото място в градската лига по футзал (организирана от БЛФЗ), прибрахме още една купа и излъчихме голмайстора на първенството - Юлиян Николов. През този сезон, той "отнесе" противниковата врата 47 пъти!


Юлиян - най-резултатният футболист на шампионата

Успяхме даже и награди да раздадем! Освен отборите участващи в първенството, има друга изключително важна част от играта,  която има правото да получава призове и награди (разбира се, не и по време на първенството. Това са съдиите - хората от които зависи спазването на правилата за една по-честна и интересна игра. Ето защо, решихме да предоставим наградата, за най-добър съдия на шампионата!

По усмотрение на Българската лига по футзал, това беше Златин Димов! Той си тръгна с големия ни чек, който му предоставя безплатно обучение по английски език в Езиков център WORDS!

Капитанът на WORDS Явор Жеков, връчва наградата на Златин Димов (ляво)

Освен всичко, отборът на Езиков център WORDS, Бургас, беше най-резултатният отбор - с цели 128 реализирани положения - с 11 повече от шампионите "Спортинг". На второ място оставаме по защита. Допуснахме 50 гола. Дано подобрим резултатите си по време на "Неделната футболна лига" и скоро завоюваме още титли! ;-)