Езиков център Words Бургас

Отборът на Езиков център WORDS, с купа от благотворителен турнир

Отборът на Езиков център WORDS, с купа от благотворителен турнир

 Отборът на Езиков център WORDS, Бургас, триумфира с първото място в благотворителен турнир по футбол, провел се на 10-ти и 11-ти март, на спортен център "Славейков"!

С четири блестящо изиграни мача в турнира и общ голов аванс от 12:9 за WORDS, купата остана в Бургас и ще намери своето място сред другите награди, печелени от отбора, които са на строго съхранение в нашия офис на ул. "Тутракан" 3.

По-важно от това, беше само благородната кауза, заради която момчетата играха - подпомагане на деца, на загинали служители от системата на МВР. Събитието се проведе, благодарение на организаторите от СК "Свети Никола", а средствата се събираха чрез заплащане на входна такса, за участие в турнира.

Поместваме и интервю на капитана на WORDS Явор, дадено за сайта "Морски Хора". Какъв беше неговият призив и какви мисли сподели след връчването на купата, гледайте тук.

Повече снимки от събитието, споделяме на нашата Facebook страница, както и в официалната Google+ страница на Езиков център WORDS, Бургас. ;-)