Езиков център Words Бургас

Краят на едно наистина СУПЕР ЛЯТО!

Краят на едно наистина СУПЕР ЛЯТО!

Следните редове започваме с предупреждението, че това е една от онези истории с щастлив край. Щастлив за нас и надяваме се, точно толкова щастлив и за нашите курсисти, с които прекарахме едни от най-горещите летни месеци в историята на Eзикови център WORDS.

Горещи, защото със старта на кампанията събудихме интереса към изучаването на чужди езици до нажежаване! Горещ също, защото не помним по-горещо лято... но това беше нашето СУПЕР ЛЯТО, през което успяхме да предоставим качествено езиково обучение по английски, италиански, френски, турски, испански и руски език, на десетки курсисти в Бургас.

Кампанията ни започна в началото на месец юни, а по-късно беше продължена до средата август. Е, няма нищо по-естествено от идването на нейния логичен край.

"Супер лято!" и "Супер лято! - Intensive" остават в историята на WORDS и на чуждоезиковото обучение в Бургас, като първите по рода си летни езикови кампании, насочени към изучаването на чужд език на най-ниска цена.

Благодарим на всички, които привлякохме в кампанията и посветиха времето си на езиците! Благодарим на всички учители, които ни помогнаха да предложим максимално разнообразие от курсове по различни езици, благодарим на сърцето на нашия офис - Нина, че се справи блестящо с огранизацията и групирането на желаещите да изживеем първото си "Супер лято!" в WORDS, Бургас.

Пожелаваме си, следващото лято също да е Супер! И да имаме възможността да предложим още по-голямо разнообразие от езикови курсове на още по-атрактивни цени! ;-)