Езиков център Words Бургас

И тази година сме с грамота за коледна украса

И тази година сме с грамота за коледна украса

В типичната коледна еуфория и желанието на всеки да прави подаръци, и ние в Езиков център WORDS, Бургас, получихме нашите! Всъщност, продължаваме да си ги получаваме, както и не спираме да си ги чакаме. ;-) Някои курсисти вече ни изненадаха с украшения за офиса, с които допринесоха за по-доброто настроение на всички нас.

Малки акценти от коледната украса на езиковия център, споделихме и във официалната ни Facebook страница, както и в Google+. Тазгодишното ни коледно настроение, ни накара да участваме за втори път и в традиционния общински конкурс - "Да украсим Бургас", който се провежда по инициатива на кмета Димитър Николов.

Точно както и миналата година, отново се включихме в надпреварата! Разбира се, не със състезателна цел, а с едничката мисъл, да допринесем макар и малко за коледното настоерние в най-добрия град за живеене. Участието ни не остана незабелязано! Торба с подаръци, бутилка специално вино и грамота за участие, подписана лично от кмета на Бургас, зарадва целия ни офис!

По традиция, посвещаваме грамотата на всички Вас - нашите курсисти и приятели, защото всичко в този езиков център, се прави единствено с мисълта за Вас! Коледната ни украса нямаше да има стойност, ако нямаше кого да зарадва тя. Благодарим Ви! ;-)