Езиков център Words Бургас

Птичето кацна на рамото ни! Tweet, tweet...

Птичето кацна на рамото ни! Tweet, tweet...

 

"Птичето" кацна на логото ни... и почервеня! Или много по-вярно ще е, ако се каже, че ние кацнахме на неговото?!

Първо, не си мислете, че нито ние сме толкова тежки, нито пък, че "птичето" е толкова малко. Говорим си за ЕДНО ДОСТА ГОЛЯМО (социално) ПИЛЕ! И по мащаби, и по популярност!

Ако за най-голямата социална мрежа в света - Facebook, се твърди, че ако беше държава, щеше да е 3-тата по големина в света, то за Twitter, най-вероятно 4-тото място няма да бъде проблем.

Социалната мрежа, в която можеш да "чуруликаш" съобщения до 140 знака, е заслужила признание на световна медия, която се ползва с най-голяма популярност и доверие по цял свят. Крайно време беше, да я впрегнем и за нуждите на Езиков център WORDS, Бургас - да те информира за всичко ново и актуално за най-младия и модерен езиков център в Бургас, както и света на езиковото обучение и чуждите езици.

Казваме актуално, защото идеята на Twitter е проста - да споделяш, отговаряйки на един единствен въпрос - "Какво се случва в момента?". В Twitter профила на Езиков център WORDS, Бургас, няма да откриеш всичко, което можеш да видиш на стената ни във Facebook.

Защо ли? Защото ще се ъпдейтва по-често и там ще споделяме неща, които няма да намерят място в друга социална мрежа.

Ето я и страницата ни там - http://twitter.com/WORDSBg

Освен всичко ново около езиковите курсове по английски, немски, френски, испански, италиански, норвежки, румънски, гръцки, турски, руски и хинди, които предлагаме в Бургас, през Twitter ще публикуваме актуална и полезна информация за всички сертификатни изпити, по които подготвяме нашите курсисти - IELTS (International English Language Testing System), TOEFL iBT (Test of English as a Foreign Language), FCE (First Certificate in English), CAE (Certificate in Advanced English), BEC (Business English Certificate) и други.

Последвай ни в Twitter. Ние вече сме там!

За всички, които нямат Twitter, могат да ни следят от специалния "пилешки" таб, в официалната ни Facebook страница! ;-)