Езиков център Words Бургас

"Звездите са звезди, защото са високо..." - ти си нашата! Успех, Рафи!

"Звездите са звезди, защото са високо..." - ти си нашата! Успех, Рафи!

О, я стига! За кой ли път започваме тези редове... ?! Навярно и мислите ни ще са малко хаотично изразени в този текст, но вълнението ни е голямо и се надяваме, че ще ни разбереш.

Не всеки ден имаме възможността да подкрепим някого, който харесваме толкова много, че да ни треперят пръстите, само при идеята да напишем нещо за него в блога. Може би това е първият път, когато имаме истински повод да го направим, но ще живеем за всеки следващ, защото емоцията си заслужава!

А колкото до повода, той се казва Рафи Бохосян! Едно на вид дребно момче, само на 18, но с МЕГА РАЗМЕРИ и МАЩАБИ, които тепърва ще се мултиплицират, благодарение на огромния му талант и добро сърце.

 

Ако си гледал третия ден от кастингите, на най-новото музикално риалити X Factor, излъчвано в ефира на Нова телевизия, то вече си се запознал с Рафи. И не, той не е жиголо, макар и да звучи доста убедително! ;-)

Рафи Бохосян ни е близък приятел и курсист, с когото ни е срещнала работата, но това не е единственото, което определя настроението ни към него. Най-малкото, което всъщност можем да кажем, е че Рафи Бохосян е ЯРКА Бургаска Звезда. (главните букви не са случайни)

А това, не е защото, можеш да го видиш, да се изявява на всевъзможни трибуну, в най-добрия град за живеене, а защото носи нещо много специално в себе си, от което не се замисля да ти поднесе при среща с теб.

Когато накараш жури, от ранга на виртуозния цигулар Васко Василев, буквално да ти завижда за начина по който пееш, какво повече да каже човек?! Освен да се възхитим и да очакваме следващото изпълнение на Mr. Рафи Бохосян в шоуто, друго не ни остава!

Преди време, Рафи остави кратко мнение за нас, и нашата работа. В този текст, ние изразяваме нашето за него, но това не е реванш - нашето си е чиста ФЕНЩИНА.

Той е нашият фаворит в българското издание на X Factor и ще гледаме предаването, единствено с надеждата, да го виждаме все по-напред в надпреварата. И какъвто и да е изходът от този формат - РАФИ, НИЕ СМЕ С ТЕБ!

Знай, че каквото и да става, имаш най-малко 4-ма МЕГА ФЕНА, в лицето на екипа на Езиков център WORDS, Бургас!

Запази се и пази се! "Звездите са звезди, защото са високо..." - ти си нашата! Успех, Рафи! ;-)