Езиков център Words Бургас

Бъди ранно пиле! Вземи супер отстъпка от 20% за езиков курс в Бургас!

Бъди ранно пиле! Вземи супер отстъпка от 20% за езиков курс в Бургас!

Ранно пиле, рано пее... но и проговаря чужди езици с отстъпка! ⏰ Само до края на АВГУСТ 05.09.2019 г., вземете отстъпка от -20% за всички предстоящи курсове по английски, немски, френски, испански, италиански, руски и китайски, които ще проведем през месеците СЕПТЕМВРИ И ОКТОМВРИ 2019 г.!

Всичко, което е необходимо да направите, е да посетите нашия офис, да имате желание да изучавате любимия си чужд език в Бургас и да заплатите поне 50% от сумата за избрания курс!

* Вижте графика на стартиращите курсове, които можете да изучавате на промо цена:

Английски език:

Немски език:

Всички останали езици:

През новата учебна година очакваме тези от вас, които държат на качественото езиково обучение и наистина обичат чуждите езици! Ние сме готови да ви посрещнем в уникалните ни учебни зали и да ви дадем максимума знания, които нашите топ преподаватели притежават!

Не пропускайте да се свържете с нас, чрез познатитие контакти, както и в социалните мрежи, където имаме над 10 000 последователи! Ще ни откриете лесно във Facebook, Instagram, Twitter, както и Google!

Не пропускайте и курсовете ни за деца и ученици, които провеждаме в WORDS Kids - специалното ни кътче, посветено за по-малките ни курсисти в Бургас, на които преподаваме английски, немски, руски и испански език, подготвяме ги за сертификатни изпити на Cambridge, забавляваме се и откриваме света на чуждите езици по шарен начин!