//
Езиков център Words Бургас

Готови ? СТАРТ !

Готови ? СТАРТ !

Нека да си кажем СТАРТ ! И макар да е условен, защото голямото откриване на Езиков център WORDS в град Бургас тепърва предстои, си пожелаваме много нови, реализирани курсисти, а също така и куп нови приятели.

Вярваме, че това е една от най-важните предпоставки, за да израстнем като чуждоезиково училище и да се наложим като име. Не ни подценявай и за миг - ние знаем как да заслужим твоето доверие. ;-)

Това е нашият уебсайт и той ще бъде една от нашите online връзки с теб. Надяваме се да ти бъде полезен, а от наша страна очаквай винаги актуална информация за предстоящите курсове, подготовки за сертификатни изпити, както по английски език (PET, KET, FCE, CAE, CPE), така и за останалите езици, които предлагаме на твоето внимание: немски, френски, италиански, испански, руски, румънски, турски, гръцки, хинди.

Ако имаш въпрос, по който сме пропуснали да ти дадем пълна яснота чрез сайта, можеш да ни намериш на страницата с контакти. Използвай ги смело за връзка с нас, а ние ще имаме удоволствието да ти отговорим.

Предполагамe, че вече си видял в коя част на Бургас сме готови да те засипем със знания по избран от теб език ? Ако случайно наминаваш наблизо, ще се радваме да се отбиеш на гости. ;-)