Езиков център Words Бургас

Трето място в „Морска неделна лига“ и още куп грамоти

Трето място в „Морска неделна лига“ и още куп грамоти

Отборът на Езиков център WORDS, Бургас, отново е по върховете на класациите, из градските първенства по мини футбол! Този път се преборихме за третото място във второто издание на бургаската „Морска неделна лига“.

След цели 22 кръга на първенството и супер голяма конкуренция от 24 участващи отбора, смеем да кажем, че мястото сред първите е повече от заслужено. Не липсваха и други отличия за отбора. Освен атрактивна игра в нападение, успяхме да покажем и най-добрата защита!

Точно така – Kапитанът ни Явор Жеков, бе отличен за най-добър защитник на първенството, като играта му допринесе и за отборната грамота,  за най-добра защита в това издание на шампионата.

Разбира се, няма да приключим единствено с това… Отборът ни успя да излъчи НАЙ-ДОБЪР ИГРАЧ на „Морска неделна лига“! И как да е иначе, когато за нас играе Захари Янев? Все пак, подобно отличие може да се присъди само на него и на още един, максимум двама играчи по света, но те се състезават в Шампионска лига. :-)

Няма да пропуснем да поздравим и отборите на „Лазур“ и „Лазур - Св. Влас“, които покориха първите две позиции в крайното класиране. 

Очкавайте снимки от награждаването в официалната ни Facebook страница, както и в галерията на нашия обновен уебсайт!