Езиков център Words Бургас

Не просто ваучер за езиково обучение, а Подарък с Бъдеще!

Не просто ваучер за езиково обучение, а Подарък с Бъдеще!

Коледният сезон е в пълната си сила, а до рождество и новата година, остават броени дни. Ние, в Езиков център WORDS, Бургас, винаги сме твърдяли, че да раздаваш подаръци е уникално удоволствие, което трябва да бъде изпитано от всеки. Изборът на подаръци за най-близките хора, понякога се оказва едно от най-трудните препятствия в момента на празници. Предполагаме, че не би искал да им подариш поредния стандартен и еднотипен подарък.

Искаш да е нещо различно, оригинално и ПОЛЕЗНО? Точно в този случай, имаме следната идея за коледен подарък ... ;-) Нашият "Подарък с Бъдеще" !

Човекът, на когото подариш "Подарък с Бъдеще", ще има правото да се обучава в Езиков център WORDS, Бургас, по един от над десетте чужди езици, които можем да предложим, а именно: английски, немски, френски, испански, италиански, норвежки, гръцки, румънски, руски, турски и хинди

"Подаръкът с бъдеще", също така, ще важи и за курсовете ни по математика и информатика.

Да не пропуснем и подготовката за сертификатни изпити на Cambridge (FCE, CAE, CPE) и IELTS в Бургас. Предложението ни е за подаръкне може да се развали, счупи, или изгуби.

Срокът му на годност ще зависи изцяло от човека, на когото решиш да го подариш, а той ще може да го "употреби", както веднага, така и след месеци. Единственото, което се иска от теб, е да го "активираш". А това става лесно и бързо!

1. Определи сумата и курсa, който искаш да поднесеш като подарък. Паричното измерение на "Подарък с бъдеще", определяш сам, спрямо възможностите ти.

2. Ние ще преизчислим сумата в учебни часове и ще попълним луксозен ваучер (като този от снимката), с неговата парична стойност, името на бъдещия му притежател и твоето, като човек, отговорен за изненадата. Не забравяй, че "Подарък с бъдеще" на Езиков център WORDS, Бургас, е универсален! Той е подходящ за всеки празничен повод на любимите за теб хора. Подари им знание! ;-)

 

* Текстът на "Подарък с Бъдеще", гласи: [Това е твоят подарък с бъдеще!Той ти дава правото на обучение в Езиков център WORDS, Бургас. Кога ще го използваш зависи изцяло от ТЕБ _____ Като всеки друг подарък на света, това късче хартия има своята /материална/ стойност. Тя е в размер на ____ лв./учебни часа, но знай, че знанието е безценно, защото бъдещето е в знаещите! Ние сме готови да ти го предоставим, благодарение на___]

***

* "Подарък с бъдеще", може да бъде осребрен само по предназначение - обучение в Езиков център WORDS, Бургас.