Езиков център Words Бургас

WORDS.bg - езиково обучение във Вашия телефон!

WORDS.bg - езиково обучение във Вашия телефон!

Днес трудно ще откриете човек, който да не притежава поне едно smart устройство. Таблет или телефон, с iOS, Android или Windows - няма значение, всички ние ги използваме ежедневно и ежечасно. Все по-често "изневеряваме" с тях, дори и на настолните си компютри...

С един поглед към уеб статистиката на WORDS.bg, лесно установихме, че през последната година броят на "мобилните" хора, които ни посещават и търсят качествено езиково обучение в Бургас, расте главоломно! Ако за периода от 2010 - 2011, сме имали едва 63 посещения от мобилен телефон/таблет/, в периода 2011 - 2012, това число се променя на 281! Добро нарастване, но не съвсем...

Броят на посетителите ни, използващи "умни" устройства за периода от  месец май 2012 до май 2013, набъбва точно на 2038!? Число, което ни накара да помислим за изграждането на лек и бърз мобилен сайт, с достъп до най-важните ни сайт секции. Мобилен сайт, който да щади тарифния Ви план за пренос на данни и да Ви улесни максимално в избора на езиков курс в Бургас.

Когато посетите WORDS.bg, през браузъра на Вашият мобилен телефон или таблет, вече няма да попадате на познатия сайт, а на олекотената му версия. Постарахме се, на нея да имате бърз достъп до всички предстоящи курсове, портфолиото ни с езиково обучение и други уроци (като математика, счетоводство и информатика), галерия със снимки от езиковия център, нашия блог и не на последно място - контактите за връзка с нас!

* Разбира се, съществува опцията, да разглеждате сайта и в нормалния му вид. С мобилната версия, функционалността е ограничена, но ако попадате на сайта ни за първи път, ще имате на разположение всичко необходимо.

За голямо наше съжаление, не успяхме да открием уебсайт на друг езиков център в България, който да е решил подобен въпрос за своите клиенти. В WORDS винаги се опитваме да наложим нов прочит на нещата и да продиктуваме добра практика най-вече в езиковото обучение. Дано сега ни се получи и в технологичен аспект! За 3 години на пазара, имаме самочувствието да кажем, че сме успели да повлияем над не малка част от конкуренцията на местно ниво. Надяваме се, че ще го постигнем отново... :-)