Езиков център Words Бургас

Езиков център WORDS на Spirit Of Burgas

Езиков център WORDS на Spirit Of Burgas

Разбира се, че и ние от екпипа на Езиков център WORDS, Бургас, бяхме на най-очакваното музикално събитие в границите на България – Spirit Of Burgas.

Макар и отминал преди няколко дни, нас още си ни държи и пазим тръпката от преживяното! Не само, защото се провежда в най-хубавия сезон и в най-хубавия ни Бургас, а защото наистина ценим хубавата музика и културните прояви от такъв тип. 

Всеки от нас намери по нещо за себе си, както сме сигурни, дори и ти си намерил любима банда, или изпълнител на една от 7-те сцени там. Няма да крием – Spirit Of Burgas 2010 е първото от трите издания на фестивала, което посещаваме заедно като екип и поотделно. Нямаме база за сравнение с предните две издания, но можем да го сравним с други, и то световни музикални фестивали, на които сме присъствали...

Или пък... НЕ?! Е, всъщност май не можем. БЕШЕ НЕСРАВНИМО! Подскачайки от сцена до сцена, успяхме да видим едни от най-любимите си изпълнители, начело със Serj Tankian, Prodigy, Gorillaz Sound System, Wickeda, Gravity Co., невероятната Рут Колева (заради която пропуснахме изпълнението на Apollo 440, но си заслужаваше!) и много други.

Нямаше да е същото и без десетките приятели на Езиков център WORDS, с които се срещнахме, изпихме по бира, разменихме усмивки и съпреживяхме всичко това. Не провеждахме езикови курсове, не изучавахме чужди езици, а имахме възможността да ги практикуваме с хилядите чуждестранни туристи, придошли от цяла Европа за събитието на годината.

Да, Събитието на годината! Така бихме го определили ние от Езиков център WORDS, Бургас и очакваме с нетърпение следващото издание на фестивала!