Езиков център Words Бургас

В пълна готовност за коледните празници

В пълна готовност за коледните празници

Остават броени дни до празниците, а настроението е повече от приповдигнато! Ето, че и украсата си е на място!

Това ще е първата Коледа за Езиков център WORDS, Бургас, затова е и особено специална! Като за първа година, смеем да се похвалим с украса във всяка учебна зала, както и стаите за индивидуално обучение. Имаме лампички, елхи, камбанки, гирлянди и безброй други...

Снимките са "пресни", както се вижда, току що проявени и съхнат... но решихме само да погъделичкаме любопитството ти с тях. Ако искаш да видиш всичко, те очакваме на познатия адрес! :-)

Силно се надяваме, че украсата ще зарадва всички, които прекрачат прага на езиковия ни център, защото винаги сме се старали, освен езикови курсове, подготовка за сертификатни изпити, курсове по математика, преводи и останалите наши услуги, да осигурим уют и приятелска среда за нашите курсисти и приятели!

Тази година, Езиков център WORDS, Бургас, взе участие в конкурса на Община Бургас "Да украсим Бургас". Стискайте ни палци за отличие, а също така и за добра конкуренция.

Само по този начин, градът ни ще носи празничен блясък от всяка витрина и прозорец. Всичко е от значение, а ние знаем това! ;-)